Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Şoc în showbiz! Una dintre cele mai frumoase femei de pe planetă A MURIT în urma unui tragic accident!

Publicat:

a murit în spital dupa ce a suferit un accident în timp ce facea jogging, în apropierea orasului ei natal, weekendul trecut.

Atunci când s-a întâmplat tragicul accident, , în vârsta de 26 de ani, alerga pe muntele Bergisel din regiunea Tirol, când a cazut de la mare înaltime. Aceasta a fost gasita în stare critica de doi studenti în apropierea Stâncii Dragonului, unde zacea plina de rani.

a fost salvata cu ajutorul unui elicopter si dusa la un spital

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Un barbat a murit, iar doua femei - mama și fiica - au ajuns la spital dupa un accident oribil

20:10, 16.06.2024 - Un barbat a murit, iar doua femei au ajuns la spital in urma unui accident rutier ce s-a produs, duminica seara, pe DN 29, intre localitațile Baisa și Vladeni, județul Botoșani. In eveniment au fost implicate un autoturism și o motocicleta.

Un barbat a murit, iar doua femei au ajuns la spital in urma unui accident in Botoșani

19:50, 16.06.2024 - Un barbat a murit, iar doua femei au ajuns la spital in urma unui accident rutier ce s-a produs, duminica seara, pe DN 29, intre localitațile Baisa și Vladeni, județul Botoșani. In eveniment au fost implicate un autoturism și o motocicleta.

Accident cu patru mașini avariate intr-o intersecție din Buzau. Doua femei au ajuns la spital

14:55, 17.05.2024 - Doua șoferițe s-au ales cu rani pe tot corpul, iar patru mașini au fost avariate intr-un accident rutier produs, vineri, la orele amiezii, la intersecția dintre strada Crizantemelor și strada Pacii, din municipiul Buzau.

Accident mortal in Ramnicu Valcea. O persoana a murit și alte patru victime au ajuns la spital, in stare grava

21:50, 19.04.2024 - Un accident mortal a avut loc pe o artera principala din Ramnicu Valcea. Trei mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului o persoana a decedat și alte patru au ajuns la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

Accident tragic in Valcea! Doi baieți de 15 și 22 au murit, iar o adolescenta a ajuns la spital in stare grava

12:26, 07.04.2024 - Un accident tragic a avut loc in aceasta dimineața in localitatea Dragoești, din județul Valcea. Doi tineri in varsta de 15 și 22 de ani au murit, dupa ce s-au izbit de un stalp aflat in afara carosabilului. Pasagera in varsta de 14 ani a ajuns la spital, avand rani grave.

Doua femei la spital dupa ce un tanar șofer a trecut pe roșu

22:25, 06.04.2024 - Accident de circulație in Timișoara, sambata seara. Doua femei au ajuns la spital dupa ce mașina in care se aflau a fost lovita de un autoturism care a trecut pe culoarea roșie a semaforului. „Un barbat, in varsta de 25 de ani, a condus un autoturism pe Calea Martirilor dinspre Ioan Stanciu, iar la…

Accident intre un tren si un autoturism in comuna Albesti - Doua tinere au fost transportate la spital

23:55, 31.03.2024 - Un accident feroviar, in care a fost implicat trenul Dorohoi - Iasi si un autoturism, a avut loc duminica seara in apropierea haltei Zlatunoaia, doua tinere aflate in masina fiind transportate la spital, potrivit Agerpres. ISU Botosani a informat ca in cursul acestei seri, pompierii militari au fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?