Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Ședința CSM: Magistrata Irina Păduraru, care a propus șefei statului să o dea afară de la Judecătorie, respinsă de CSM

Publicat:
(video) Ședința CSM: Magistrata Irina Păduraru, care a propus șefei statului să o dea afară de la Judecătorie, respinsă de CSM

al Magistraturii (CSM) a continuat astazi, 1 iulie, ședința extraordinara inceputa pe 28 iunie. Pe agenda judecatorilor, cu 6 subiecte, a figurat subiectul cu privire la desfașurarea concursului cu privire la ocuparea funcției de președinte al CSM.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Ședința la CSM: Un magistrat condamnat la inchisoare și dat in cautare, demis. La ce judecatorie activa

19:25, 02.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-a intrunit astazi, 2 iulie, in ședința. Pe ordinea de zi au fost 21 de subiecte, printre care și cele cu privire la examinarea rezultatelor Comisiei de evaluare a unor candidați la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție.

(video) Ședința CSM: Magistrata Irina Paduraru, care a propus Maiei Sandu sa o dea afara de la Judecatorie, respinsa de CSM

18:05, 01.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a continuat astazi, 1 iulie, ședința extraordinara inceputa pe 28 iunie. Pe agenda judecatorilor, cu 6 subiecte, a figurat subiectul cu privire la desfașurarea concursului cu privire la ocuparea funcției de președinte al CSM.

(live/update) CSM, in ședința: Magistrata Irina Paduraru, care a propus șefei statului sa o dea afara de la Judecatorie, respinsa de CSM

17:20, 01.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) continua astazi, 1 iulie, ședința extraordinara inceputa pe 28 iunie. Pe agenda judecatorilor figureaza subiectul cu privire la desfașurarea concursului cu privire la ocuparea funcției de președinte al CSM.

(live/update) Tonuri ridicate la ședința CSM. Victoria Sanduța: „Așa mi-e vocea. Mama mi-a spus ca trebuia sa fiu cantareața de opera”

14:50, 01.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) continua astazi, 1 iulie, ședința extraordinara inceputa pe 28 iunie. Pe agenda judecatorilor figureaza subiectul cu privire la desfașurarea concursului cu privire la ocuparea funcției de președinte al CSM.

(live/update) CSM, in ședința: Magistrata Victoria Sanduța, in fața Consiliului: Sa va fac lecții de drept?

13:40, 01.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) continua astazi, 1 iulie, ședința extraordinara inceputa pe 28 iunie. Pe agenda judecatorilor figureaza subiectul cu privire la desfașurarea concursului cu privire la ocuparea funcției de președinte al CSM.

(live/update) CSM, in ședința: Magistrata Victoria Sanduța, in fața Consiliului

13:30, 01.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) continua astazi, 1 iulie, ședința extraordinara inceputa pe 28 iunie. Pe agenda judecatorilor figureaza subiectul cu privire la desfașurarea concursului cu privire la ocuparea funcției de președinte al CSM.

(live/update) A doua incercare la CSM: Membrii Consiliului se intrunesc intr-o ședința extraordinara pentru a alege președintele

09:35, 01.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) continua astazi, 1 iulie, ședința extraordinara inceputa pe 28 iunie. Pe agenda judecatorilor figureaza subiectul cu privire la desfașurarea concursului cu privire la ocuparea funcției de Președinte al CSM.

(live) A doua incercare la CSM: Membrii Consiliului se intrunesc intr-o ședința extraordinara pentru a alege președintele

09:30, 01.07.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se intrunește astazi, 1 iulie, in ședința extraordinara. Pe agenda judecatorilor figureaza subiectul cu privire la desfașurarea concursului cu privire la ocuparea funcției de Președinte al CSM.


Ce parere ai despre aceasta stire?