Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO - PSD, o corabie în derivă ce ia apă în fiecare zi şi care e în plină campanie de imagine

Publicat:

Asta a spus astazi la o conferinta de presa co-presedintele PNL BN, . El a vorbit despre campania de promovare care o duce PSD BN in ceea ce priveste liderii organizatiilor din judet si spune ca folosesc un "limbaj de lemn" pentru a-i promova pe cei care ii reinvestesc in functii si pe cei care i-au racolat de la alte partide

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

(foto) Traian Basescu, la Chișinau, in plina campanie pentru europarlamentare: A avut o discuție și cu Maia Sandu

09:40, 29.05.2024 - Șefa statului, Maia Sandu, a avut o intrevedere cu ex-președintele Romaniei și deputatul in Parlamentul European, Traian Basescu. Vizita lui Basescu la Chișinau are loc in plina campanie electorala pentru alegerile europarlamentare din acest an.

Emil Boc, inca un exercițiu de imagine: va purta pantofi cumparați astazi de pe Oser/ Ce și-a mai cumparat primarul Clujului in ”vizita electorala”

17:11, 25.05.2024 - Emil Boc și-a facut cumparaturile la Oser in plina campanie electorala. Pantofii sport sunt cea mai suprinzatoare achiziție In plina campanie electorala, suntem obișnuiți sa vedem politicienii care fac bai de mulțime. Așa ca puțini au fost cei care au fost surprinși astazi sa il vada mai bine de doua…

Ciolacu: Daca eram un inconstient, va spun eu ce faceam: faceam legea salarizarii, in plina campanie electorala, dadeam la toata lumea cat voia, cum voia, castigam alegerile, pe urma scapa cine poate!

04:55, 24.05.2024 - ”Daca eram un inconstient, va spun eu ce faceam: faceam legea salarizarii, in plina campanie electorala, dadeam la toata lumea cat voia, cum voia, castigam alegerile, pe urma scapa cine poate! (…) Nu putem sa ne dorim sa intram in OECD si sa avem regulile pe care le-am avut in ultimii 30 de ani. Eu…

Guvernul vrea sa majoreze salariile pentru bugetari cu 10%, in plina campanie electorala. Impact bugetar de peste 1 miliard de lei.

10:35, 22.05.2024 - Anumite categorii de bugetari vor beneficia de cresteri salariale de 10 %, in doua transe prevazute in iunie și septembrie, luni in care se desfașoara alegerile locale/europarlamentare, respectiv prezidențiale/parlamentare. Impactul bugetar este estimat la 1,127 miliarde lei.

Un primar aflat in plina campanie electorala verfica stadiul lucrarilor de asfaltare cu un bolid de lux

07:50, 21.05.2024 - In imagine se vede cum primarul Alin Ioan Moldoveanu asista la lucrarile de asfaltare de pe o strada din Campina și a parcat mașina de lux la doar cațiva metri de un utilaj.Conform declarațiilor de avere, media veniturilor sale lunare ca primar este de 16.900 de lei.

TIFF 2024: 196 de filme, 42 romanești. O campanie de imagine atipica

13:21, 16.05.2024 - Ediția din 2024 a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF) are loc intre 14 și 24 iunie la Cluj-Napoca. Un numar de 196 de filme, de toate genurile, vor putea fi vizionate de catre cinefili.

Zi decisiva la CCR: Judecatorii se pronunța in plina campanie electorala pe comasarea alegerilor

07:10, 14.05.2024 - Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) dezbate, marti, sesizarea Inaltei Curti de Casatie si Justitie in legatura cu Ordonanța de Urgența a Guvernului privind organizarea alegerilor din 9 iunie.

Campania de Paște a Rocsanei Contraș este in plina desfașurare

17:00, 17.04.2024 - De 12 ani, Rocsana Contraș organizeaza o campanie de Paște pentru copiii din zonele rurale mai sarace din zona județului nostru. Deja au fost „acoperite” șase sate, insa Rocsana dorește ca aceasta campanie sa fie mult mai mare. „Iepurașul va ajunge la prunci și in acest an, așa cum ajunge de 12 ani…


Ce parere ai despre aceasta stire?