Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Prima reacţie a Loredanei Chivu, dupĒ ce iubitul ei a vorbit despre împĒcare. "RĒmâne între noi doi"

Publicat:

DupE ce Spynews.ro a anuntat in exclusivitate cE vrea sE se impace cu , blondina a avut xi ea o primE reactie a declarat, in exclusivitate pentru Spynews, cE incE mai are sentimente puternice pentru xi cE nu exclude varianta unei impEcEri.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cine este barbatul pentru care medicii s-au luptat aproape 2 ore sa-l salveze. Spynews.ro v-a prezentat in exclusivitate operațiunea / FOTO

21:20, 14.06.2024 - S-a aflat cine este barbatul pentru care medicii s-au luptat aproape 2 ore sa-l salveze. Autoritațile au intervenit de urgența la fața locului. Spynews.ro v-a prezentat in exclusivitate operațiunea inca de la inceput.

Dana Badea, primele declarații dupa ce ea și iubitul au fost condamnați! "Nu ne vine sa credem ca ni se intampla acest lucru"

22:56, 13.06.2024 - Dana Badea și iubitul ei, Alin, au fost condamnați. Fosta dansatoare a facut primele declarații pe acest subiect, pentru Spynews.ro. Vedeta a așteptat cu mari emoții aceasta zi. Cum se simte aceasta. Declarații Exclusive.

Prima reacție a Biancai Iordache, dupa ce a fost acuzata ca și-a inșelat iubitul cu Catalin Cazacu! Ce spune șatena despre imaginile ajunse publice

22:50, 29.05.2024 - Bianca Iordache a facut declarații in exclusivivitate pentru Spynews.ro, dupa ce a fost acuzata ca și-a inșelat iubitul cu Catalin Cazacu. Cum au ajuns imaginile publice, dar și ce relație este intre șatena și prezentatorul TV.

Loredana Groza, despre cel mai important sfat pe care i l-a dat fiicei sale! Cantareața, dezvaluiri in exclusivitate! / VIDEO

23:45, 28.04.2024 - Nu doar ca este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, cu o cariera uriașa in muzica, dar este și mama unei fete de 25 de ani. Loredana Groza ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre relația pe care o are cu Elena. Care a fost cel mai important sfat pe care i l-a dat fiicei…

Alexandru Ciucu, prima reacție dupa ce s-a spus ca ar fi avut amanta timp de 11 ani. Și Alina Sorescu a rabufnit: „Faptele și imaginile vorbesc de la sine”

09:40, 20.04.2024 - Dupa ce s-a zvonit ca Alexandru Ciucu ar fi avut o amanta pe care ar fi ținut-o ascunsa timp de 11 ani, celebrul creator de moda a avut o prima reacție. Și Alina Sorescu, inca soția sa in acte, a avut cate ceva de spus in aceasta situație.Recent, Alexandru Ciucu a fost surprins cand o lua pe Oana Vladescu…

Claudia Patrașcanu, reacție in exclusivitate dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca fostul ei soț și Bianca Dragușanu au plecat cu toți copiii in vacanța: "E drept raspunzator..."

17:41, 04.04.2024 - La scurt timp dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca Gabi Badalau și Bianca Dragușanu au plecat in vacanța cu micuții pe care ii au din casatoriile anterioare, Claudia Patrașcanu a avut o prima reacție.


Ce parere ai despre aceasta stire?