Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Ploi torenţiale în China: Patru persoane au murit, iar o alta a fost dată dispărută

Publicat:
VIDEO Ploi torenţiale în China: Patru persoane au murit, iar o alta a fost dată dispărută

Patru persoane au murit, iar o alta a fost data disparuta luni, a doua zi dupa o alunecare de teren produsa in China, unde o alerta de ploi torentiale este in vigoare in mai multe regiuni, in special din centrul tarii, au relatat mass-media de stat, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ploile torențiale fac ravagii in China. Patru persoane au murit dupa o alunecare de teren

07:10, 25.06.2024 - Fenomenele extreme din China au luat viața a patru oameni, in timp ce o alta este data disparuta, dupa o alunecare de teren, scrie News.ro. In mai multe regiuni din China este in vigoare o alerta de ploi torențiale de mai multe zile, a anunțat presa locala, potrivit News.ro. In ultimele zile, China…

Patru persoane au murit si o alta este data disparuta din cauza ploilor torentiale

22:41, 24.06.2024 - Patru persoane au murit si o alta a fost data disparuta luni, a doua zi dupa o alunecare de teren in China, unde este in vigoare o alerta de ploi torentiale in mai multe regiuni, in special in centrul tarii, a anuntat presa de stat, citata de AFP, potrivit news.ro

Mesajul de ajutor trimis de o turista data disparuta in Grecia. Alte doua persoane sunt cautate dupa ce cinci turiști au murit

16:45, 18.06.2024 - O turista din Franta in varsta de 73 de ani, cautata de vineri pe insula greaca Sikinos, a trimis un mesaj de ajutor catre hotelul unde era cazata inainte sa dispara, a spus marti proprietarul unitatii de cazare, potrivit Reuters, citata de Agerpres.

Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac cu cuțitul intr-o școala primara din China

20:10, 20.05.2024 - Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac produs intr-o școala primara din China. De asemenea, mai multe alte persoane sunt ranite. Autoritațile nu au spus daca printre victime sunt elevi.

Atac cu cuțitul la o școala din China - Cel puțin doua persoane au murit

13:20, 20.05.2024 - Cel puțin doua persoane au murit in urma unui atac produs intr-o școala primara din China. De asemenea, mai multe alte persoane sunt ranite. Autoritațile nu au spus daca printre victime sunt elevi.Incidentul a avut loc luni in orașul Guixi.

Cel putin 10 persoane, ucise sau ranite intr-un atac comis intr-un spital din China

12:15, 07.05.2024 - Un atac comis marti intr-un spital din provincia chineza Yunnan (sud-vest) s-a soldat cu cel putin 10 morti sau raniti, a anuntat media de stat chineze, care nu a precizat natura atacului, transmite France Presse.

Mai multe persoane au murit și altele au fost ranite intr-un atac violent cu cuțitul dintr-un spital din China

11:40, 07.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si alte 21 au fost ranite intr-un atac cu cutitul care a avut loc intr-un spital din provincia Yunnan, in sud-vestul Chinei, a anuntat marti presa de stat, citand surse oficiale, relateaza CNN.

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.


Ce parere ai despre aceasta stire?