Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Pedeapsa primită de cineastul turc care a portretizat execuţia lui Erdogan

Publicat:

Un cineast turc a fost condamnat, vineri, sub acuzatia de apartenenta la un grup terorist din cauza unui lungmetraj in care l-a portretizat pe presedintele ca fiind amenintat cu pistolul, dupa ce familia lui a fost ucisa, informeaza agentia de stat citata de Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pedeapsa blanda primita de femeia care și-a batut fetița cu un ciocan și o curea pentru ca a intarziat de la școala

13:15, 11.06.2024 - O femeie din Brașov va plati doar o amenda de cateva mii de lei dupa ce și-a batut crunt fata, pe motiv ca aceasta din urma ar fi venit cu intarziere de la școala. Sentința nu este definitiva.

Pedeapsa primita de tanarul agresiv care a ucis un polițist local

09:45, 04.06.2024 - Judecatorii de la Tribunalul Argeș au dat luni 3 iunie sentința in prima instanța in cazul tanarului care in seara zilei de 4 noiembrie 2023 a atacat agresiv un polițist local, care a murit dupa doua saptamani la spital in urma loviturilor primite.

Cassie Ventura multumeste pentru sustinerea primita dupa publicarea inregistrarii in care este agresata de P. Diddy

11:00, 25.05.2024 - Cantareata Cassie Ventura, fosta iubita a lui Sean ''Diddy'' Combs, a multumit public joi celor care au sustinut-o dupa publicarea unei inregistrari de pe o camera de supraveghere datand din 2016 in care cantaretul apare ca agresand-o intr-un hotel din Los Angeles, informeaza Reuters.

Pedeapsa primita de un interlop din Braila care a injunghiat doi baschetbaliști americani. Care a fost deznodamantul

13:01, 14.05.2024 - Interlopul Daniel Gabriel Husein, zis Dasaev, a injunghiat doi baschetbaliști americani in septembrie 2018 intr-un club din Braila. Șocați de cele intamplate, sportivii și-au reziliat contractele, iar Primaria a retras ulterior finanțarea clubului de bachet, provocand colapsul acestuia.

Recep Tayyip Erdogan amana vizita care urma sa aiba loc la 9 mai la Casa Alba

21:30, 26.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a amanat vizita pe care urma sa i-o faca presedintelui american Joe Biden la Casa Alba in ziua de 9 mai, transmit vineri Reuters si AFP, citand oficiali turci care au solicitat anonimatul.

Erdogan il considera pe premierul israelian Netanyahu singurul responsabil pentru tensiunile din regiune

20:50, 16.04.2024 - Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a sustinut marti ca premierul israelian Benjamin Netanyahu si conducerea statului evreu poarta intreaga raspundere pentru escaladarea recenta a tensiunilor din Orientul Mijlociu, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Cine este Ekrem Imamoglu, sperietoarea lui Erdogan - I-a dat chiftele pe gratis in tinerete

03:05, 02.04.2024 - Primarul recent reales al Istanbulului, Ekrem Imamoglu, se profileaza ca principalul contestatar al  presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan. Dar, in unele privinte, el calca pe urmele liderului turc, care a condus orasul in anii 1990, relateaza Reuters, potrivit news.ro. In afara de faptul ca au…


Ce parere ai despre aceasta stire?