Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO | Pasager târât din avion. Reclamă-parodie pentru United Airlines

Publicat:

a fost criticata aspru pe rețelele de socializare și la posturile de televiziune din SUA, dupa ce pe internet au aparut imagini cu un pasager insangerat, tarat afara din avionul suprarezervat.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Probleme pentru un avion care trebuia sa evacueze de urgența un pasager in Turcia: Alimentarea cu combustibil, refuzata

23:55, 30.06.2024 - Unui avion al companiei israeliene El Al, nevoit sa efectueze o aterizare de urgenta pe aeroportul din Antalya duminica pentru a evacua un pasager bolnav, i-a fost refuzata alimentarea de catre personalul turc, a informat transportatorul, relateaza AFP.

„Cine e Falcosul meu, cine?” » Reclama geniala cu Andone, Hagi și Ilie Dumitrescu: „Doamnelor și domnilor, va vorbește capitanul!”

22:11, 26.05.2024 - Mai mulți jucatori reprezentativi ai echipei naționale au fost protagoniștii unui spot publicitar in așteptarea primului fluier de start al Campionatului European din vara acestui an din Germania. Totul sub sloganul „Romania, fii fotbal”, Superbet a realizat o reclama in care Hagi, Popescu, Stelea,…

Apple anunța ca retrage reclama sa controversata pentru noul iPad Pro, dar nu chiar de tot

11:26, 10.05.2024 - Apple și-a cerut scuze joi și a anunțat ca retrage reclama controversata pentru noul iPad Pro, dupa ce aceasta a declanșat un val de critici din partea actorilor și a altor profesioniști din lumea cinematografica, relateaza Business Insider.

Ceasul celui mai bogat pasager de pe Titanic, John Jacob Astor, vandut la licitatie pentru o suma record

16:40, 29.04.2024 - Un ceas de aur gasit impreuna cu corpul celui mai bogat pasager al vasului Titanic a fost vandut sambata la licitatie cu 1,175 milioane de lire sterline (1,37 milioane de euro), un record pentru un obiect legat de celebra nava, potrivit casei de licitatii, scrie AFP, citat de digi24.ro .

Un ceas placat cu aur, care i-a apartinut celui mai bogat pasager de pe Titanic, a fost scos la licitatie: Cat costa

20:00, 26.04.2024 - Un ceas de buzunar, placat cu aur, care a fost recuperat odata cu trupul neinsufletit al celui mai bogat pasager de pe Titanic, ar putea fi vandut cu 150.000 de lire sterline la o licitatie ce va avea loc sambata in Regatul Unit, informeaza DPA, potrivit observatornews.ro .

„Pitești, am auzit ca iți plac dungile”. Reclama jignitoare pentru miile de victime ale Experimentului Pitești. Reacții acide

20:55, 23.04.2024 - Sephora Romania, filiala celebrului lanț francez cu produse de infrumusețare și parfumuri, a postat pe pagina de Facebook și pe Instagram o reclama jignitoare asociata cu teribila inchisoare Pitești, unde mii de deținuți au fost torturați de comuniști. Postarea a fost ștearsa dupa cateva ore.

Gheorghe Gheorghiu, tarat prin instanțe de fosta iubita. Razboiul dintre cei doi dureaza din 2017

08:45, 13.04.2024 - Relația dintre Gheorghe Gheorghiu și pictorița Mariana Calfa s-a terminat cu scandal in urma cu mai mulți ani. Razboiul dintre cei doi continua insa și in prezent. Aceștia și-au deschis procese reciproc. Totul a inceput in 2017, cand artistul a dat-o in judecata pe fosta partenera pentru calomnie.Dupa…

Cirstoiu nu mai este 'candidatul-momentan': Ciolacu reclama un 'jihad' la adresa candidatului PSD-PNL (video)

18:20, 12.04.2024 - Președintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a aparat, vineri, la Suceava, pe candidatul PNL-PSD la Primaria Capitalei, implicat intr-un scandal de incompatibilitate, dupa ce in urma cu o zi afirmase despre Catalin Cirstoiu ca „momentan” este candidatul alianței, declarație care a ridicat intrebari legate de…


Ce parere ai despre aceasta stire?