Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Ogică o atacă dur pe fosta iubită: "Este plasticată şi la cap"

Publicat:

Saptamâna trecuta, a prezentat-o pe noua lui iubita. Totul s-a destramat repede dupa ce Spynews.ro l-a prezentat pe adevaratul iubit al tinerei cu pricina, iar apoi s-a aflat ca aceasta este iubita lui Albert, baiatul lui .

era, pe vremuri, un adevarat temerar când venea vorba de femei. Nu se temea de nimic, sarea chiar si la bataie daca era vorba sa îsi apere vreo iubita. De aceasta data, "" s-a despartit de Larisa si o ataca dur.

"Ea este o plasticata.…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce se ocupa Vica Blochina dupa ce a renunțat la proiectele in televiziune. Studiaza cu specialiști ruși. „Un curs ajunge la 3.500 de euro”

11:16, 22.05.2024 - Vica Blochina a lasat pentru un timp televiziunea și s-a reorientat. Prezentatoarea TV este pasionata de tot ce inseamna numerologie și a inceput sa ia lecții de la specialiști din Rusia. Fosta prezentatoare TV a dezvaluit cati bani cheltuie pe cursuri.„In studiu. Invaț foarte mult. Pentru mine, școala,…

Cum arata o zi din viața Oanei Mizil. Fosta soție a lui Marian Vanghelie se imparte cu succes intre rolul de mama și cel de femeie de afaceri / PAPARAZZI

22:40, 09.05.2024 - Oana Mizil reușește sa fie și femeie de afaceri, dar și o mama de succes! Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins imaginile care demonstreaza ca fosta soție a lui Marian Vanghelie se imparte cu succes intre rolul de mama și cel de femeie de afaceri.

Unora le place de nu mai pot, dar pentru ea reprezinta o corvoada! Doina Teodoru sta prost cu nervii cand vine vorba de cumparaturi / PAPARAZZI

22:45, 29.04.2024 - Cumparaturile par sa ii dea mari batai de cap Doinei Teodoru și nu o spunem noi, ci imaginile surprinse de paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, vorbesc de la sine. Unora le place de nu mai pot sa mearga la cumparaturi, dar pentru ea acest lucru reprezinta o corvoada.

Imagini cu casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa. Vila cu piscina a lui Babs i-a lasat pe toți fara cuvinte. „Dupa multa munca, in sfarșit gata!”

16:00, 22.04.2024 - Claudia Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, a finalizat lucrarile la noua casa și a publicat primele imagini cu exteriorul vilei sale. Dupa despartirea de artist, Babs a investit o suma considerabila in vila cu piscina la care a visat.Claudia a finalizat amenajarea curții sale și a impartașit cateva…


Ce parere ai despre aceasta stire?