Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO. O rachetă rusească care avea la bord un satelit mexican s-a prăbuşit în Siberia

Publicat:

O racheta ruseasca din clasa Proton-M, ce avea la bord un satelit mexican, s-a prabusit in Siberia, sambata, la scurt timp dupa lansare, informeaza agentia de presa Reuters, citata de Gandul .

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite, dupa ce un copac masiv s-a prabușit pe un bulevard aglomerat din Kuala Lumpur

16:26, 07.05.2024 - Un copac masiv s-a prabusit marti peste una dintre cele mai aglomerate bulevarde din Kuala Lumpur provocand moartea unei persoane si ranirea altor doua. In urma incidentului au fost perturbate serviciile de monosina si au fost avariate peste 10 autovehicule, au precizat autoritatile, potrivit Reuters.

Partea superioara a turnului de televiziune din Harkov s-a prabusit dupa un atac cu racheta al Rusiei

23:05, 22.04.2024 - Turnul de televiziune de 240 de metri din orasul ucrainean Harkov, nord-est, s-a rupt in doua, iar partea sa superioara a cazut la pamant, arata imagini obtinute de Reuters, dupa ceea ce oficialii locali au declarat ca a fost probabil un atac cu racheta al Rusiei asupra acestei infrastructuri de televiziune.

O parte din turnul de televiziune din Harkov s-a prabusit dupa un atac cu racheta al Rusiei VIDEO

20:16, 22.04.2024 - Turnul de televiziune de 240 de metri din orasul ucrainean Harkov, nord-est, s-a rupt in doua, iar partea sa superioara a cazut la pamant, arata imagini obtinute de Reuters, dupa ceea ce oficialii locali au declarat ca a fost probabil un atac cu racheta al RusieI.

Doua elicoptere ale marinei japoneze s-au prabușit. Șapte persoane sunt date disparute

17:10, 21.04.2024 - Doua elicoptere ale marinei japoneze s-au prabușit in mare in timpul unui exercițiu de antrenament, iar mai mulți membri ai echipajului aflați la bord au decedat, a declarat ministrul apararii, scrie Reuters. Cele doua elicoptere de patrulare SH-60 efectuau exerciții antisubmarin sambata seara, in apropiere…

Bitcoin s-a prabușit și a pierdut peste 5.300 de dolari

12:26, 14.04.2024 - Bitcoin a scazut sambata la ora 21:00 GMT cu 7,9%, pana la 61.842 de dolari, pierzand 5.308 dolari fața de inchiderea precedenta, potrivit Reuters.Bitcoin, cea mai mare și cea mai cunoscuta criptomoneda din lume, a scazut cu 16,2% de la maximul anului, de 73.

Test pentru ambitiile spatiale ale lui Putin - Rusia isi va lansa marti racheta Angara

12:45, 09.04.2024 - Prima lansare a rachetei spatiale Angara A5 de pe cosmodromul rusesc Vostocini va avea loc marti, a anuntat agentia spatiala de stat Roscosmos, in ceea ce ar putea fi o piatra de hotar pentru ambitiile spatiale ale presedintelui Vladimir Putin, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

Coreea de Nord a lansat o presupusa racheta balistica cu raza intermediara de acțiune in largul coastei sale estice

04:00, 02.04.2024 - Coreea de Nord a lansat marți o presupusa racheta balistica cu raza intermediara de acțiune in largul coastei sale estice, a anunțat armata sud-coreeana, intr-o acțiune care a provocat condamnarea imediata a premierului Japoniei, informeaza Reuters. Statul Major al armatei sud-coreene a declarat…

Reputația Tesla s-a prabușit in Statele Unite, iar unii arata cu degetul spre un singur vinovat

15:11, 01.04.2024 - Numarul potențialilor clienți ai Tesla este in scadere in Statele Unite, arata un nou sondaj de piața efectuat de firma de consultanța Caliber, care explica parțial situația prin controversele declanșate de șeful producatorului auto, miliardarul Elon Musk, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?