Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: O grenada artizanala pe un teren de fotbal. Un fotbalist iranian foarte aproape sa-si piarda mana

Publicat:

In timpul unui meci de fotbal local din orasul Isfahan, Iran, spectatorii au aruncat pe teren o grenada artizanala. Un jucator a gasit-o pe teren si crezand ca e un obiect oarecare, a aruncat-o in afara terenului.

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA reacționeaza dupa moartea președintelui iranian / Șeful Pentagonului: 'Nu avem nicio idee despre cauza accidentului'

22:31, 20.05.2024 - Statele Unite prezinta luni „condoleante” in urma mortii presedintelui iranian Ebrahim Raisi intr-un accident de elicopter, dupa o multiplicare a unor reactii internationale, relateaza AFP, conform news.ro.

„Niciun semn” de viata in elicopterul care il transportat pe presedintele iranian

07:00, 20.05.2024 - Echipele de salvatori nu au detectat luni „niciun semn” de viata umana in elicopterul la bordul caruia s-a aflat presedintele iranian Ebrahim Raisi si care s-a prabusit duminica in nord-vestul Iranului, potrivit televiziunii de stat iraniene

Mesaj de pace de la Teheran: Iranul nu are de gand sa riposteze impotriva Israelului dupa ultimul atac

23:00, 19.04.2024 - Un oficial iranian a declarat, sub rezerva anonimatului, ca Iranul nu intenționeaza sa riposteze imediat impotriva Israelului dupa atacul cu drone asupra orașului Isfahan, la sud de Teheran, noteaza Times of IsraelUn inalt oficial iranian a declarat ziarului ca Iranul nu are planuri

Iranul nu intenționeaza sa riposteze imediat impotriva atacurilor israeliene, susține un oficial iranian

11:06, 19.04.2024 - Un oficial iranian de rang inalt a afirmat pentru agenția de știri Reuters ca „Iranul nu are niciun plan de represalii imediate impotriva Israelului", la cateva ore dupa un atac lansat asupra orașului iranian Isfahan, despre care se spune ca ar fi fost efectuat de Israel, relateaza BBC.

(video) Israelul a lansat un atac asupra Iranului. Trei explozii au fost auzite in apropierea bazei aeriene din Isfahan

08:40, 19.04.2024 - Mai multe explozii au fost auzite, in aceasta dimineata, in apropierea orasului iranian Isfahan. Zborurile deasupra Teheranului si a altor orase au fost suspendate, iar Iranul si-a activat sistemele de aparare aeriana. Atacul vine la cateva ore dupa ce ministrul iranian de Externe a declarat ca, daca…

Vladimir Putin a vorbit la telefon cu Ebrahim Raisi. Ce i-a cerut președintele rus celui iranian

16:36, 16.04.2024 - Președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a spus președintelui Iranului, Ebrahim Raisi, ca spera ca toate parțile din Orientul Mijlociu vor da dovada de reținere și nu vor permite noi confruntari, potrivit presei de stat ruse, citata de Sky News.

MAE, anunț de ultima ora despre situația romanilor din Israel dupa atacul iranian: 'Trebuie sa fie precauți'

12:26, 14.04.2024 - Purtatorul de cuvant al Ministrului Afacerilor de Externe, Radu Filip, a vorbit, in exclusivitate la Antena 3 CNN, despre situația romanilor din Israel. Acesta a spus ca nu exista romani in pericol in Israel, și ca pana in prezent, nu a fost solicitat sprijin consular.

O vedeta din Nigeria a fost reținuta pentru ca a aruncat cu bani in timpul unei ceremonii

18:25, 04.04.2024 - O vedeta din Nigeria a fost reținuta pentru ca a aruncat cu bani in timpul unei ceremonii. Este vorba despre o femeie transgender cunoscuta sub numele de Bobrisky, care este acuzata ca a deteriorat bancnotele. Ea a aruncat banii in aer in semn de apreciere, potrivit mediafax.


Ce parere ai despre aceasta stire?