Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / O fetiță hrănea o maimuță, când ceva șocant s-a întâmplat. Mama ei a înghețat de frică

Publicat:

Momente șocante au fost filmate in China, acolo unde o fetița și mama ei au avut parte de o surpriza neplacuta in timp ce hraneau o maimuța. Primata a avut o reacție violenta, din senin, și a lovit-o pe micuța in fața, facand-o sa cada pe scari, sub privirile ingrozite ale mamei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Emilian a trecut prin momente dificile! Ce i s-a intamplat artistului dupa Te cunosc de undeva: „Am cazut psihic” / VIDEO

10:55, 04.07.2024 - Dupa succesul sau rasunator in competiția Te cunosc de undeva, Emilian a dezvaluit ca viața sa nu a fost lipsita de provocari. Artistul a trecut prin momente dificile. Ce a marturisit cantarețul, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Copil de 7 ani, ranit grav la cap intr-un parc abia modernizat cu 17 milioane de lei. Cum s-a intamplat tragedia

13:15, 21.06.2024 - Momente terifiante pentru un copil de 7 ani din Constanța. Acesta a suferit rani grave la cap dupa ce s-a lovit de un ciot de țeava, in parc.Copilul juca fotbal impreuna cu alți colegi de clasa, cand s-a impiedicat și a dat cu capul de un ciot de țeava uitat in iarba.

Larisa Udila, momente cumplite. Influencerița urma sa devina mama pentru a doua oara, dar a pierdut sarcina: „Ne imaginam ca va fi fetița, cautam nume...” / FOTO

21:55, 19.06.2024 - In ultima perioada, Larisa Udila a fost absenta din mediul online, iar astazi a impartașit cu internauții care este motivul pentru care a lipsit de pe Instagram. Influencerița a aflat in urma cu cateva luni ca este insarcinata pentru prima data și visa ca va avea o fetița, dar sarcina s-a oprit din…

Ce s-a intamplat in ultimele momente din viața femeii care a fost ucisa in Braila. A facut tot posibilul sa se salveze din calea criminalului: ”A fugit din curte...”

15:30, 14.06.2024 - Informații terifiante despre crima din Braila! O femeie a fost ucisa cu sange rece de catre iubitul ei, dupa ce a sunat disperata la 112 și a cerut ajutor. S-a aflat, insa, ce s-a intamplat in ultimele momente din viața femeii, de dinainte sa fie omorata cu sange rece!

Simona Gherghe a ajuns de urgența la spital! Medicii i-au pus perfuzii prezentatoarei TV: ”S-a intamplat...” / FOTO

10:10, 12.06.2024 - Probleme mari pentru Simona Gherghe! Prezentatoarea TV a ajuns de urgența la spital și primește ingrijiri in aceste momente! Medicii i-au pus perfuzii. Iata cum este starea ei de sanatate in aceste momente! Simona Gherghe a postat o imagine direct de pe patul de spital!

Oana Roman a inchis gurile rele care o criticau ca nu este intr-o relație:„Sunt foarte fericita și liniștita cu singuratatea mea”

20:45, 04.06.2024 - Pe contul personal de Instagram, fiica lui Petre Roman a explicat curioșilor faptul ca pentru ea singuratatea este benefica intrucat o scutește de stres inutil, de justificari și se bucura din plin de momente de liniște. In plus, a menționat ca inca din primii ani ai vieții sale a fost invațata sa fie…

Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi inmormantata maine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi

17:40, 31.05.2024 - Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Parinții se pregatesc sa o in inmormanteze maine, de Ziua Copilului. Mama ei spune ca nu mai are liniște de cand a aflat ca verișorul și-a recunoscut fapta.

Acces Direct. Parinții Raisei, fetița de doi ani gasita moarta langa casa, noi declarații. Ultimele momente dinainte ca micuța din Dolj sa dispara: „Ne-au povestit...”

18:00, 29.05.2024 - Familia Raisei nu iși poate reveni din șoc de cand au aflat ca fiica lor a fost gasita moarta. Parinții ei vor sa se faca dreptate, indiferent despre cine se va dovedit ca este vinovat. Cei doi nu cred ca verișorul copilei ar fi acționat singur și sunt convinși ca exista și altcineva implicat.


Ce parere ai despre aceasta stire?