Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Nicolae Mitea a ales numele fetiţei lui, dar o durere îl apasă pe suflet: "Tata nu a mai apucat să..."

Publicat:

va fi tatic de fata, asta e sigur! Acum, sportivul da primele declaratii despre sarcina iubitei lui si a marturisit faptul ca urmeata si o nunta.
Fotbalistul a hotarât care va fi numele primului lui copil, o fetita. El si viitoarea sa sotie, Irina, sunt foarte entuziasmati de momentul în care o vor striga pe cea mica pe nume.
"...Nicole sa fie ca sa aiba un sfant, Ariana i-a placut ei(n.r. iubitei) foarte mult," a declarat pentru .
Fotbalistul a recunoscut si modul inedit în care a aflat ca Irina

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marele regret al actriței Ileana Stana Ionescu. S-a stins din viața cu o durere sfașietoare in suflet

15:31, 30.06.2024 - De astazi, teatrul romanesc este mai sarac, odata cu disparița dintre cei vii a mariia ctrițe Ileana Stana Ionescu. Deși a trait o viața plina de frumos, exista și marele regret al actriței Ileana Stana Ionescu, iar marea actrița s-a stins din viața cu o durere sfașietoare in suflet. O mare actrița…

Echipa nationala: Olimpiu Morutan - Sunt parte din echipa, dar cu durere in suflet ca nu pot fi pe teren, sa-i ajut

18:15, 18.06.2024 - Jucatorul Olimpic Morutan, care este accidentat si nu poate evolua la Euro-2024, a declarat ca desi este parte din echipa, sufera pentru ca nu poate evolua la turneul final din Germania."Ma bucur de aceste momente cu echipa nationala, in Germania.

Xtra Night Show. Anamaria Prodan, marturisiri importante despre procesul cu Laurențiu Reghecampf. Ce cerințe a avut impresara: „Cu durere in suflet”

12:50, 14.06.2024 - Anamaria Prodan a facut mai multe marturisiri cu privire la situația tensionata dintre ea și fostul partener, Laurențiu Reghecampf. Impresara spune ca a avut mai multe cerințe cu privire la atitudinea acestuia, dar nu ar fi avut loc nicio schimbare , deși ar fi insistat in repetate randuri.

Irinel Columbeanu, noi declarații despre fosta soție: „Nu o mai cheama Monica Columbeanu”

14:10, 08.06.2024 - In cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars, fostul milionar de la Izvorani Irinel Columbeanu a facut declarații despre fosta sa soție, Monica Gabor, dar și despre relația pe care o are cu fiica sa, Irina.

Fotbalistul facut praf de Gica Hagi s-a refugiat in brațele iubitei » A facut pasul cel mare și a cerut-o de soție

12:11, 21.05.2024 - Criticat dur de Gica Hagi, mijlocașul Dragoș Nedelcu (27 de ani) o duce excelent in plan personal. Dupa finalul sezonului, fotbalistul Farului s-a concentrat pe viața personala și a decis sa-i faca o surpriza iubitei sale, Anca Gheauru. FOTO. Dragoș Nedelcu și-a cerut iubita de soție Nedelcu și-a așteptat…

Acces Direct. Cum raspunde acuzațiilor fosta iubita a lui Ciprian. A fost facuta o ancheta acasa la mama fetiței: „M-a dat afara ca nu i-am dat bani”

18:41, 18.04.2024 - Ciprian și fosta lui iubita s-au desparțit in urma cu doi ani. Au impreuna o fetița in varsta de patru ani, care a ramas in grija mamei, doar ca, potrivit declarațiilor barbatului, copila nu ar fi ingrijita, ci ar fi fost batuta. Irina, fosta lui partenera, susține ca s-a ocupat mereu de copil, avand…


Ce parere ai despre aceasta stire?