Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO - Ministrul Energiei cere SANCȚIUNI DURE împotriva furnizorilor de energie

Publicat:

, , cere Protecției Consumatorilor și ANRE sa-i sancționeze pe furnizorii de energie care nu au intocmit corect facturile.

Masurile sunt in lucru. Saptamana viitoare vrem sa venim cu un OUG. Se refera la perioada de dupa 1 aprilie. Ce o sa facem de la 1 februarie am spus ca o sa acționam pe zona de alimente și agricultura. Am reiterat ca trebuie sa existe masuri ferme pentru furnizorii care nu au intocmit facturi conforme. O sa introducem refacerea facturilor și neplata penalitaților. Venim cu un pachet de masuri astfel incat rominii sa treaca peste aceasta…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premiera: UE aproba primele sancțiuni impotriva gazului rusesc

13:10, 20.06.2024 - Ambasadorii celor 27 tari membre ale UE au aprobat joi un nou pachet "substantial" de sanctiuni impotriva Rusiei in legatura cu razboiul din Ucraina, a anuntat presedintia belgiana a Consiliului Uniunii Europene, relateaza AFP si Reuters, informeaza Agerpres.

Ambasadorii celor 27 state UE au aprobat un nou pachet de sancțiuni impotriva Rusiei

13:06, 20.06.2024 - Ambasadorii celor 27 tari membre ale UE au aprobat joi un nou pachet „substantial” de sanctiuni impotriva Rusiei in legatura cu razboiul din Ucraina, a anuntat presedintia belgiana a Consiliului Uniunii...

Germania blocheaza negocierile privind un nou pachet de sancțiuni UE impotriva Rusiei

19:15, 13.06.2024 - Guvernul german blocheaza progresul in negocierile privind noile sancțiuni impotriva Rusiei. Potrivit diplomaților, poziția Germaniei este principalul motiv pentru care planul de sancțiuni al UE nu a fost inca aprobat.Potrivit Censor.

SUA anunța sancțiuni impotriva bașcanei Gagauziei: „Cetațenii din R. Moldova merita un viitor liber de influența maligna a Kremlinului”

19:06, 12.06.2024 - Statele Unite ale Americii au impus, miercuri, sanctiuni impotriva guvernatoarei pro-ruse a regiunii autonome Gagauzia din Republica Moldova, Evghenia Gutul, pentru complicitate activa cu oligarhul condamnat și fugar Ilan Sor si partidul sau, precum si pentru inlesnirea actiunilor lor de interferenta…

Congresul SUA are in vedere introducerea de sancțiuni impotriva CPI

22:50, 20.05.2024 - Cererea de a emite un mandat de arestare pentru Benjamin Netanyahu este cauzata de o „campanie de presiune asupra Israelului” din partea administrației președintelui american Joe Biden, a declarat președintele Camerei Reprezentanților Mike Johnson.

SUA anunța sute de sancțiuni impotriva companiilor care ajuta Rusia. Multe dintre ele sunt chineze

23:55, 01.05.2024 - Statele Unite au emis miercuri sute de noi sanctiuni vizand Rusia, din cauza razboiului din Ucraina, intr-o actiune ce urmareste cu precadere sa blocheze posibilitatile Moscovei de ocolire, inclusiv prin intermediul Chinei, a masurilor occidentale deja luate, relateaza Reuters si AFP, citate de News.ro.

Armata israeliana transmite ca nu are cunoștința despre sancțiuni SUA la adresa unui batalion al sau

19:30, 21.04.2024 - Armata israeliana a transmis duminica faptul ca nu are cunoștința de vreo sancțiune a SUA impotriva unuia dintre batalioanele sale de lupta, dupa ce presa a raportat ca Washingtonul planuiește o astfel de masura impotriva unitații pentru presupuse incalcari ale unor drepturi. relateaza Reuters citat…

Uniunea Europeana va impune sanctiuni impotriva Iranului care vizeaza producatorii de drone si rachete

07:35, 18.04.2024 - Uniunea Europeana a decis miercuri sa impuna noi sanctiuni impotriva Iranului, vizand producatorii de drone si rachete, a declarat presedintele Consiliului European, Charles Michel, scrie news.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?