Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO. Mesajele secrete transmise de prințesa Latifa a Dubaiului, ținută ostatică de propria familiei, după ce a vrut să fugă din țară

Publicat:

Fiica conducatorului Dubaiului care a incercat sa fuga din țara in 2018 a trimis ulterior mesaje video secrete prietenilor din strainatate acuzandu-l pe tatal ei ca o ținea „ostatica” și in care spunea ca se temea pentru viața ei.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

O noua campanie de mesaje false, transmise in numele ANAF, este in desfașurare in aceasta perioada

12:06, 17.06.2024 - O noua campanie de mesaje false, transmise in numele ANAF, este in desfașurare in aceasta perioada. Contribuabililor, persoane juridice, le este solicitata „lista entitaților externe care au de achitat catre societate sume mai mari de 10.000 de euro”. Falsificatorii motiveaza ca „scopul acestei solicitari…

Știrile Antena Stars. Parinții unei celebre dansatoare acuza ca fiica lor ar fi ținuta ostatica de un cult. Au o ipoteza șoc! / VIDEO

15:20, 07.06.2024 - Poveste incredibila in showbiz-ul internațional! Parinții unei celebre dansatoare acuza ca fiica lor ar fi ținuta ostatica de un cult. Au o ipoteza șoc! Iata ce marturisiri au facut, dar și ce mesaj a transmis dansatoarea!

Simona Gherghe a organizat o petrecere fabuloasa pentru fiica ei! Imagini de la aniversarea Anei: ”Prințesa noastra” / FOTO

18:25, 26.05.2024 - Zi importanta in familia Simonei Gherghe! Prezentatoarea TV i-a organizat o petrecere fabuloasa fiicei sale, cu ocazia zilei sale de naștere. Ana a implinit 7 ani și a fost sarbatorita de o mulțime de prieteni și persoane dragi. Iata cum a aratat petrecerea de ziua ei de naștere!

Deniz Brizo susține ca a primit semne de la Divinitate, dupa ce propria fiica a vrut sa o bage la inchisoare! Avem Dovada. "Durerea face parte din evoluție"

22:50, 21.05.2024 - Artista care a riscat sa ajunga la inchisoare dupa ce, chiar propria fiica a reclamat-o, a primit semne de la Divinitate. Denis Brizo ne-a artatat dovada! Cum s-a vindecat cantareața de depresie.

Acces Direct. Doi parinți, lasați pe drumuri de propria fiica. Varstnicii se tem ca vor ramane fara un acoperiș deasupra capului: "Am ajutat-o..." / VIDEO

18:35, 14.05.2024 - Deși poate parea greu de crezut, doi parinți care au ajuns la varsta de aproape 80 de ani ar putea ramane pe drumuri pentru ca una dintre cele doua fete ale lor a reușit sa vanda, prin diferite tertipuri, tot ce le aparținea.

Mesajele transmise de Klaus Iohannis și de Marcel Ciolacu de Ziua Veteranilor de Razboi

11:40, 29.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, cu prilejul Zilei Veteranilor de Razboi ca sarbatorirea acestei zile este prilejul de a ne reafirma adeziunea la principiile și la inaltele idealuri naționale și umane.

Și-a amenințat propria fiica cu bataia! Acum ii este interzis sa se apropie de ea

15:20, 22.04.2024 - Un barbat din Bistrița a fost reținut sambata pentru 24 de ore, dupa ce a fost reclamat la poliție de propria fiica, deoarece ar fi amenințat-o cu bataia. Fața de barbat, procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Bistrița au dispus luarea masurii controlului judiciar pe o durata de 60 de zile.…

Știrile Antena Stars. Valerie Lungu, un nou scandal cu mama ei! Mesajele acide transmise de influencerița: „Am decis sa nu mai vorbesc cu acea persoana”

15:25, 12.04.2024 - Valerie Lungu și mama ei sunt intr-un nou scandal! Influencerița și Victoria Lungu nu mai vorbesc deloc in momentul de fața și, mai mult decat atat, nu se mai urmaresc nici pe rețelele de socializare. Iata ce mesaje acide a transmis vedeta pe InstaStory!


Ce parere ai despre aceasta stire?