Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: MĂRTURIILE CUTREMURĂTOARE ale primilor trei salvatori, despre accidentul aviatic din Apuseni: “Studenta avea lacrimile îngheţate, pilotul era mort, ceilalţi se văietau”

Publicat:

Trei eroi, asa cum ii putem numi, horenii , si au fost cei care au ajuns, luni seara, primii si au descoperit locul accidentului aviatic din , cei care au incercat sa ii ajute pe raniti, facandu-le foc si incalzindu-i cu propriile haine. Acestia ne-au povestit clipele socante prin [...]

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Max Versappen a castigat Marele Premiu al Canadei la Formula 1

08:35, 10.06.2024 - Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a castigat Marele Premiu al Canadei, a noua etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, la capatul unei curse foarte animate, desfasurata duminica pe circuitul Gilles Villeneuve din Montreal.

Declaratii cutremuratoare in sala de judecata: Tatal Robertei - Am dubiile mele ca cercetarile s-au facut cum trebuie. La 102 km /h nu rupi un om in doua (VIDEO)

11:35, 07.06.2024 - Inainte de inceperea sedintei de judecata in Dosarul 2 Mai, tatal Robertei Dragomir a declarat ca "dosarul este facut de procuratura".In fata instantei, acesta si a exprimat indoiala cu privire la modul in care au fost efectuate cercetarile."Parerea mea despre acest proces: am dubii asupra acestui dosar.…

Spitalul Huși a ajuns pe muchia prapastiei: nu mai este linie de garda la ATI. Marturiile cutremuratoare ale unui medic!

00:50, 03.06.2024 - REVOLTATOR… Umbra morții bantuie peste spitalul Huși, unde, in ultima perioada, unitatea medicala nu a mai fost in stare nici macar sa iși asigure garzile. Pare greu de crezut, dar la ATI, secția unde ajung cele mai grave cazuri sau pacienții abia operați, nu este medic, iar oamenii care se zbat intre…

Pilot mort! Doua avioane s-au ciocnit in timpul unui show aviatic in Portugalia - VIDEO

21:40, 02.06.2024 - Doua avioane de acrobație s-au ciocnit in aer, duminica, in timpul unui spectacol aerian in orașul portughez Beja, iar unul dintre ele s-a prabușit și a luat foc, au anunțat Forțele Aeriene Portugheze (PAF). Pilotul a murit, scrie Reuters.

Liderul unei mari puteri nucleare, implicat intr-un incident aviatic. Președintele Iranului, cautat de salvatori

17:36, 19.05.2024 - Un elicopter care il transporta pe președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a aterizat forțat, duminica, a transmis televiziunea de stat iraniana. Informația a fost confirmata și de ministrul iranian de Interne, Ahmed Vahidi. Echipele de salvare sunt ingreunate de condițiile meteo nefavorabile. Alerta…

Familia lui Michael Schumacher, lovitura de 4 milioane de euro » Ce a vandut

12:56, 15.05.2024 - Opt ceasuri care i-au apartinut legendei Formulei 1 Michael Schumacher - inclusiv doua piese unice care au legatura cu titlurile sale de campion mondial - au fost vandute marti la casa Christie's din Geneva pentru putin sub 4 milioane de franci elvetieni (4,1 milioane de euro). Pilotul german a fost…

F1-Canadianul Lance Stroll, cel mai bun timp in singura sedinta de antrenamente libere pentru MP al Chinei

09:25, 19.04.2024 - Pilotul canadian Lance Stroll (Aston Martin-Mercedes) a obtinut cel mai bun timp al unicei sedinte de antrenamente libere pentru Marele Premiu al Chinei la Formula 1 de la Shanghai, a 5-a etapa a Campionatului Mondial, fiind cronometrat in 1 min. 36 sec. 302/1000, informeaza AFP.

Romanca din Israel, dezvaluiri cutremuratoare despre momentul in care țara a fost atacata de Iran. Oamenii se tem pentru viața lor: ”Nu se stie ce va fi”

17:00, 14.04.2024 - Atacul Iranului asupra Israelului a starnitt groaza in cazul oamenilor. O romanca din Israel a facut declarații despre ceea ce a trait in momentul in care s-a produs atacul. Oamenii se așteapta la scenarii de groaza in perioada urmatoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?