Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Maradona, acuzat de violenţă domestică » Imaginile care au cutremurat Argentina » "Diego, nu mă mai lovi, te rog!"

Publicat:

Maradona e din nou in mijlocul unui scandal. De data aceasta, fostul mare fotbalist e acuzat de una dintre fostele iubite ca a lovit-o.

Tweet
Un video publicat de post de televiziune argentinian il arata pe Diego cum se indreapta catre fosta iubita, , 23 de ani, si devine agresiv in timp ce aceasta il roaga sa nu o mai loveasca. Maradona pare a fi intr-o stare avansata de ebrietate.

Dupa ce imaginile au devenit publice, Maradona a reactionat: "Da, am aruncat telefonul, dar jur pe Dumnezeu ca nu am lovit vreodata o femeie!"



Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Raport ingrijorator: Numarul cazurilor de violenta domestica impotriva copilului, in crestere in Romania

14:55, 05.06.2024 - Salvati Copiii atrage atentia ca numarul cazurilor de violenta domestica impotriva copiilor a crescut, in 2023. In ceea ce priveste distributia pe sexe, numarul fetelor victime este mai mare fata de cel al baietilor.

Numarul faptelor penale in domeniul violentei domestice a crescut! Ministrul Justiției trage un semnal de alarma: cifrele sunt halucinante

14:56, 20.05.2024 - „In ultimii 6 ani au fost peste 288.000 de plangeri pentru violenta domestica si violuri in cuplu. Peste 100.000 de fapte de violenta domestica sesizate numai pentru anul trecut … Iar statistica pe anul in curs ne arata ca situatia ramane grava. In primele 3 luni din 2024, numarul faptelor penale in…

VIDEO. Primarul din Gorj, care il admira pe Putin, acuzat ca a lovit cu mașina o tanara și a fugit de la locul accidentului: „Am considerat ca nu este nimic deosebit”

09:25, 20.05.2024 - Un primar din Gorj se afla in centrul unui scandal, dupa ce ar fi lovit cu mașina o tanara care susține partidul AUR. Caz halucinant in Gorj, unde un primar ar fi lovit cu mașina o tanara care susține un partid advers.  Incidentul a avut loc in comuna Stejari, condusa de primarul Partidului Social Democrat…

Caz incurcat in care un batran de 75 de ani a fost inițial acuzat de omor, apoi de violența in familie, dupa decesul soției: Ce au constatat medicii legiști

12:50, 14.05.2024 - Un batran de 75 de ani, acuzat inițial ca și-a omorat soția in bataie, a fost condamnat la 130 de ore de munca neremunerata și obligat sa achite cheltuieli de judecata de 2820 de lei. Decizia a fost pronunțata pe 8 mai de Judecatoria Soroca. Procuratura Generala a venit cu mai multe precizari pe caz.

O furtuna violenta a lovit statele din Golful Persic in timpul vizitei premierului Ciolacu in Qatar și EAU VIDEO

10:05, 17.04.2024 - Ploile torențiale s-au abatut asupra unor state din Golful Persic, provocand inundații fulgeratoare in intreaga regiune, marți, cand a inceput vizita a premierul Marcel Ciolacu in Qatar și Emiratele Arabe. și ducand la devierea zborurilor catre cel mai aglomerat aeroport internațional din lume.

Un actor american a fost gasit mort la doua zile dupa ce a fost acuzat de violența domestica

23:45, 06.04.2024 - Un actor american, cunoscut din serialul 1923, a fost gasit mort intr-o padure. Este vorba despre Cole Brings Plenty, un tanar actor in varsta de 27 de ani. Descoperirea a avut loc la doua zile dupa ce actorul fusese acuzat de violența domestica.

Doliu in lumea filmului! Un actor cunoscut a fost gasit mort, dupa ce a fost acuzat de violența domestica / FOTO

22:35, 06.04.2024 - Lumea filmului este in doliu! Un cunoscut actor a fost decoperit mort intr-o padure, la scurt timp dupa ce a fost acuzat de violența domestica. Cele mai noi informații cu privire la acest caz.


Ce parere ai despre aceasta stire?