Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Mama amenință ca va da la stat fiica minoră! Tatăl încremenit de durere:"O dă la casa maternităţii, îmi dau sufletul pentru ea"

Publicat:

Amenința ca va da la stat fiica pe care tatal a crescut-o, dupa ce mama a abandonat-o! Va vine sa credeți sau nu, acesta ar fi chiar planul mamei copilei. Femeia, care și-a abandonat pruncii pentru cel mai bun prieten al tatalui, dintr-o data se pare ca și-a adus aminte ca e... mama.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jorge a pierdut 350.000 de euro din cauza unei afaceri: „In sufletul meu inca mai simt o mica durere”

17:30, 26.06.2024 - Jorge este unul dintre cei mai apreciați artiști și oameni de televiziune, insa, s-a implicat și in afaceri cu imobiliare. Nu mulți sunt cei care știu ca artistul a avut parte și de o pierdere financiara uriașa, noteaza click.ro. Cum a ramas cantarețul fara 350.000 de euro din cauza unei afaceri? Deși…

VIȘINA: Un barbat de 34 de ani, acuzat ca și-a violat fiica minora

20:40, 21.06.2024 - La data de 21 iunie a.c., in urma probatoriului administrat de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Gaești, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Gaești, un barbat de 34 de ani, din Vișina, a fost prezentat judecatorului de drepturi și libertați, pe numele acestuia…

Acces Direct. Apelul disperat al unei mame din Braila, dupa ce fiica ei minora s-ar fi indragostit de un barbat mai mare decat ea. Georgeta vrea sa iși aduca fata acasa

18:56, 27.05.2024 - Georgeta nu mai are liniște de cand una dintre fiicele ei a cunoscut prin intermediul unor colege un barbat despre care spune ca este dubios și ar fi avut probleme cu legea. Femeia iși dorește ca fata ei, in varsta de 16 ani, sa se intoarca acasa.

Ucigașul tacut care amenința intreaga omenire: Va face pandemia de Covid-19 sa para o problema minora

23:35, 13.05.2024 - Pandemia Covid-19 va parea „minora" in comparație cu ceea ce se va intampla cu omenirea din cauza numarului tot mai mare de superbacterii rezistente la antibiotice, avertizeaza profesorul Dame Sally Davies, fostul director medical al Angliei, informeaza Medifax.

Mama Monicai din Timiș, distrusa de durere dupa ce fiica ei a murit. Femeia a primit cea mai ingrozitoare veste: ”Vreau sa fie si el la trei metri, cum este fata mea”

16:10, 13.05.2024 - Monica a murit in urma unui accident rutier, provocat de iubitul ei. Baiatul de 19 ani era șofer de doar patru zile și pierduse controlul volanului, intr-o curba. Din nefericire, Monica s-a stins din viața. Mama ei este distrusa de durere, caci luni dimineața a primit cea mai ingrozitoare veste.

Familia Andreei, studenta de la Medicina ucisa de Mirel, copleșita de durere, la mormantul ei: „Universul nostru”. Cum arata locul de veci la o luna de cand a fost inmormantata

16:45, 06.05.2024 - Familia Andreei Morega, studenta de la Medicina ucisa de Mirel Dragomir, pot accepta cu greu ca fiica lor nu mai este. Pentru parinții ei, a fost primul Paște fara fiica lor, iar in noaptea de Inviere au mers, din nou, la mormantul tinerei.

O mama și fiica ei minora, batute de fostul iubit al femeii, in plina strada, la Targoviște

12:45, 02.05.2024 - O femeie de 32 de ani și fiica sa minora, au fost lovite in plina strada de fostul iubit al femeii. Individul, in varsta de 31 de ani, și fosta iubita, au avut discuții in contradictoriu și s-a pornit scandalul.


Ce parere ai despre aceasta stire?