Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / "M-am operat la sâni"! Antonia a recunoscut totul! Cum se simte acum artista

Publicat:

In urma cu mai bine de o saptamana, Antonia se afla pe prima pagina a tabloidelor, dupa ce a ajuns de urgenta la spital. Nu a vrut sa vorbeasca despre acest subiect pana astazi, cand, a postat totul pe contul de Instagram!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kevin Jonas, diagnosticat cu cancer. Cantarețul a fost operat de urgența. Cum se simte artistul acum

16:46, 12.06.2024 - Kevin Jonas a fost diagnosticat cu cancer. Cantarețul a fost operat de urgența, dupa ce a aflat cu ce probleme grave de sanatate se confrunta. Iata cum se simte celebrul artist in aceste momente, dar și ce mesaj a transmis prin intermediul rețelelor de socializare!

FOTO Novak Djokovic, in carje dupa ce a fost operat la genunchi - Ultimele informații despre starea sarbului

15:51, 06.06.2024 - Novak Djokovic a suferit o leziune la meniscul medial al genunchiului drept in timpul meciului cu Francisco Cerundolo și a fost nevoit sa se retraga de la Roland Garros 2024. Sarbul a fost operat miercuri, iar joi a postat un mesaj pe Instagram.

Cum arata Cristina Ștefania in copilarie. Fanii nu au recunoscut-o: „Nu cred ca ești tu!” / FOTO

19:50, 01.06.2024 - Cristina Ștefania a publicat pe rețelele de socializare cateva fotografii din copilarie, caci astazi este 1 iunie, Ziua Internaționala a Copilului. Fanii artistei au ramas uimiți, iar mulți nu au recunoscut-o. Iata ce imagini emoționante a postat cantareața pe pagina de Instagram!

Marian Cozma a fost operat de urgența. Cum se simte cantarețul dupa intervenție: „Am avut infecție” / VIDEO

00:35, 13.05.2024 - Marian Cozma a trecut prin momente dificile din cauza durerilor cu care s-a confruntat. Cantarețul de muzica de petrecere a povestit fanilor sai despre starea sa de sanatate. Marturisește ca se simte mai bine, dar se afla sub supraveghere medicala.

Florin Piersic a fost operat! Cum se simte actorul in aceste momente

19:25, 09.05.2024 - Florin Piersic a fost operat! Reprezentanții Spitalului Foișor din Capitala au transmis astazi ca actorul in varsta de 88 de ani a ajuns in stare grava și a fost transferat joi dimineața la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular București. Iata cum se simte in aceste momente!

Florin Piersic a fost operat in ziua de Paști. Cum se simte marele actor

12:36, 07.05.2024 - Actorul Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale duminica, 5 mai, la Institutul Inimii din Cluj-Napoca. Chirurgii au descoperit ca infecția, inițial localizata la nivelul genunchiului, s-a extins catre zona stimulatorului cardiac al actorului. La varsta de 88 de ani, Florin Piersic…

Cum se simte Florin Piersic, dupa ce a fost operat. Cele mai noi informații despre starea de sanatate a marelui actor

13:01, 01.05.2024 - Care este starea de sanatate a lui Florin Piersic, dupa ce a fost operat de urgența. Cum se simte indragitul actor in prezent. Specialiștii au oferit cele mai noi informații cu privire la situația mestrului.

Posibilul vicepreședinte al lui Trump a recunoscut ca și-a ucis cainele: „L-am urat”

17:45, 27.04.2024 - Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump, Kristi Noem, a șocat o lume intreaga dupa ce a dezvaluit ca și-a ucis cainele pentru ca era „de nedresat”, scrie BBC. Guvernatoarea din Dakota de Sud a povestit aceasta intamplare in cartea sa. Tot acolo, a descris și cum a ucis o capra, in aceeași zi.


Ce parere ai despre aceasta stire?