Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Lupte intense între separatişti şi armata din Myanmar, aproape de staţiunea de litoral Ngapali

Publicat:
VIDEO Lupte intense între separatişti şi armata din Myanmar, aproape de staţiunea de litoral Ngapali

au loc lupte intense intre fortele separatiste si armata, in apropiere de ceea ce era in trecut principala destinatie de litoral din aceasta tara, inforemaza BBC, potrivit .

#Myanmar (#Burma) ????????: People's (#PDF) carried out efficient attacks on Tatmadaw in #Mandalay. Fighters used UAV with , 5.56mm #NATO AR-15 rifles, 7.62x39mm Wa-81 rifles, MA-4 Mk2 rifle with BA203 grenade launcher and MM-79 multi grenade launcher. pic.twitter.com/QgfN4xy9eR

(@war_noir) June 25, 2024

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Video Atac puternic rusesc in Ucraina cu peste 100 de rachete balistice și de croaziera

10:50, 01.06.2024 - Comandantul Fortelor Aeriene ale Ucrainei, Mikola Olesciuk, a raportat ca, in noaptea de vineri spre sambata, Rusia a lansat un nou atac masiv asupra teritoriului ucrainean. Potrivit lui Olesciuk, ocupantii rusi au folosit 100 de rachete și drone, peste 80 dintre acestea fiind doborate de apararea antiaeriana…

Susținatorii lui Trump instiga la revolte si violențe dupa verdictul condamnarii: Sa știe ca are o armata dispusa sa lupte

12:16, 31.05.2024 - Sustinatorii fostului presedinte american Donald Trump au inundat site-urile pro-Trump cu apeluri la revolte, revolutie si represalii violente, fiind infuriati de condamnarea acestuia pentru 34 de infractiuni de catre un juriu din New York, relateaza Reuters.

Trupele ruse sunt 'complet impotmolite' in lupte de strada la Vovceansk, armata Kievului incepe o 'contraofensiva' (Statul Major al Ucrainei)

23:50, 24.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a ajuns vineri in orasul Harkov, situat in nord-estul țarii, care se confrunta cu intensificarea atacurilor aeriene rusesti, ofensiva pe care Statul Major al armatei ucrainene da asigurari ca a oprit-o, relateaza AFP si Reuters, conform News.ro.

Ministerul rus al Apararii anunța ca a interceptat zece rachete ucrainene ATACMS deasupra Crimeii

08:56, 15.05.2024 - Armata rusa a anuntat ca apararea sa antiaeriana a distrus noaptea trecuta zece rachete operațional-tactice ATACMS ucrainene deasupra peninsulei Crimeea anexata ilegal de Moscova in 2014, scrie Interfax, conform Rador Radio Romania.

Un mort si cinci raniti dupa atacuri cu rachete asupra nordului Israelului

03:00, 15.05.2024 - Un mort si cinci raniti dupa atacuri cu rachete asupra nordului Israelului, anunța Rador Radio Romania.Armata israeliana a anuntat ca rachete lansate de gruparea Hezbollah din Liban au ucis un civil si au ranit cinci soldati in nordul Israelului.

Israel-Hamas. Bombardemente israeliene si lupte

07:25, 26.04.2024 - Israelul a bombardat joi mai multe zone din Fasia Gaza, inclusiv orasul Rafah, unde armata se pregateste pentru o operatiune la sol in razboiul sau impotriva Hamas, in pofida avertismentelor din partea comunitatii internationale, transmite AFP. Multe capitale si organizatii umanitare se tem, in cazul…

Armata rusa a lansat atacuri violente la Odesa si Zaporojie

09:55, 20.04.2024 - Mai multe explozii s-au auzit la Odesa, sambata dimineata, dupa ce armata ucraineana a avertizat ca rachete rusesti se indreapta spre regiune. Prima explozie a fost raportata la Odesa in jurul orei 06:44, informeaza Rador Radio Romania.

Lupte grele in Donețk - Ceasiv Iar ramane sub controlul trupelor ucrainene

14:46, 06.04.2024 - Comandantul-șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Oleksandr Sirski, a declarat ca Ceasiv Iar ramane sub controlul Forțelor de Aparare ucrainene și ca toate incercarile rușilor de a patrunde in aceasta localitate din regiunea estica Donețk au eșuat, noteaza Ukraininform, potritivit Rador Radio Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?