Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Liverpool obține o victorie cu noroc în deplasare cu QPR

Publicat:

Liverpool a invins greu in deplasare echipa , scor 2:3. Toate golurile au fost marcate in a doua repriza, iar 4 din ele in ultimile momente ale meciului. QPR a trecut de mai multe ori pe langa deschiderea scorului, dupa ce gazdele au ratat incredibil. In final insa Liverpool a invins datorita a doua autogoluri și greșeli incredibile ale apararii, informeaza UNIMEDIA.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(P) Ce este licența ONJN și cum se obține

16:06, 10.06.2024 - Pentru a funcționa legal in Romania, toate platformele de jocuri de noroc, fie ca este vorba despre locații fizice (stradale) sau cele din mediul online, trebuie sa dețina o licența emisa de catre Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

PSD Dambovița va obține o victorie mare pe  9 iunie, cu votul de incredere al dambovițenilor. VIDEO

17:35, 06.06.2024 - PSD Dambovița indeamna locuitorii județului sa participe la alegerile din 9 iunie și sa susțina echipele PSD din toate localitațile.  Președintele Consiliului Județean Dambovița, Corneliu Ștefan, a mulțumit dambovițenilor pentru increderea acordata și a subliniat importanța proiectelor implementate…

Max Verstappen obține a 59-a victorie din cariera sa in Campionatului Mondial de Formula 1

18:10, 19.05.2024 - Pilotul olandez Max Verstappen, reprezentand echipa Red Bull, a caștigat Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna, desfașurat duminica la Imola, Italia. Aceasta reprezinta a 59-a victorie din cariera sa in Campionatul Mondial de Formula 1. La varsta de 26 de ani, Verstappen a demonstrat inca o data…

Superliga: CFR Cluj a invins joi seara, in deplasare, scor 1-0, formatia Universitatea Craiova

08:21, 26.04.2024 - Echipa CFR Cluj a invins joi seara, in deplasare, scor 1-0, formatia Universitatea Craiova, in ultimul meci al etapei a sasea din play-off-ul Superligii, informeaza news.ro. La Craiova, intr-un meci echilibrat, in care clujenii au dominat lupta la centrul terenului, oaspetii au deschis scorul in minutul…

Liga a 3-a: Axiopolis Cernavoda a invins liderul din play-out, Recolta Gheorghe Doja. Gloria Baneasa, victorie dupa un meci nebun!

11:25, 14.04.2024 - In etapa a treia din turneul play out al Ligii a 3 a la fotbal, seria a treia, ambele echipe din judetul Constanta participante, Gloria Banasa si Axiopolis Cernavoda, au inregistrat victorii. Antrenata de Petre Grigoras, Axiopolis a realizat al treilea succes, avand astfel punctaj maxim in play out,…

Victorie surpriza in calificarile BJKC. Romania mai are o șansa. Ana Bogdan a invins-o pe Elina Svitolina

23:35, 13.04.2024 - Romania este condusa de echipa Ucrainei cu scorul de 2-1, dupa ce Ana Bogdan a reusit sa o invinga pe Elina Svitolina cu 6-4, 4-6, 6-3, sambata, la Fernandina Beach (Florida), in calificarile Billie Jean King Cup.

Hermannstadt obține prima victorie in deplasare din iulie. UTA, umilita de hat-trick-ul lui Daniel Paraschiv

21:25, 12.04.2024 - Hermannstadt a reușit sa obțina prima victorie in deplasare din luna iulie, invingand echipa UTA Arad cu scorul de 3-1, in etapa a patra a play-out-ului. Hat-trick-ul lui Daniel Paraschiv a fost crucial in aceasta victorie pentru sibieni.

Rezultate inregistrate joi seara, in partidele tur din sferturile de finala ale Ligii Europa

00:50, 12.04.2024 - Echipa italiana Atalanta Bergamo s-a impus joi seara, in deplasare, scor 3-0, in fata gruparii engleze FC Liverpool, in prima mansa a sferturilor din Liga Europa. AS Roma a invins pe AC Milan, in deplasare, scor 1-0, informeaza news.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?