Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

​VIDEO Lazio - Napoli 1-1/ Calificarea in finala Cupei Italiei se joaca in retur

Publicat:

Lazio si Napoli au remizat, scor 1-1, in mansa tur din semifinalele la fotbal. Klose (33') a deschis scorul pentru gazde, in timp ce Gabbiadini (57') a inscris pentru oaspeti.

Returul se va disputa pe 8 aprilie, la Napoli, de la ora 21:45. 

Vezi aici rezumatul partidei Lazio - Napoli:

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Spania și Italia joaca joi pentru a opta oara la Euro. Anglia vrea sa iși asigure rapid calificarea

10:26, 20.06.2024 - Spania și Italia se intalnesc joi la Euro 2024 in al optulea lor meci in istoria competiției. Slovenia infrunta vecina Serbia, la Munchen, iar Danemarca incearca sa opreasca elanul Angliei, la Frankfurt, in a doua runda a meciurilor din Grupa C, potrivit mediafax.

Metalul Buzau- FC Bacau: batalia pentru finala

07:06, 24.05.2024 - Sambata, de la ora 17.30, FC Bacau va susține in deplasare, returul semifinalei barajului de promovare, contra Metalului Buzau. Bacauanii pornesc cu avantajul victoriei din tur, scor 1-0 Metalul Buzau și FC Bacau iși vor disputa sambata un loc in finala barajului de promovare in liga secunda. Practic,…

Antrenorul Massimiliano Allegri (Juventus), suspendat dupa ce a fost eliminat in finala Cupei Italiei

22:25, 16.05.2024 - Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus Torino, a fost suspendat doua meciuri de Federatia italiana de fotbal (FIGC) dupa ce a fost eliminat in finala Cupei Italiei, castigata miercuri de echipa sa pe Stadionul Olimpic din Roma, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Borussia Dortmund a fost invinsa la un scor umilitor de Mainz, la cateva zile dupa calificarea in finala Ligii Campionilor

12:35, 12.05.2024 - Borussia Dortmund a fost invinsa la un scor umilitor pe terenul lui Mainz, 3-0, sambata, in etapa 33-a, penultima a Bundesligii, la cateva zile dupa calificarea in finala Ligii Campionilor, conform Agerpres.

CSM București joaca astazi manșa tur din sferturile de finala ale Ligii Campionilor

11:50, 28.04.2024 - CSM București joaca astazi de la ora 17 in sala Polivalenta impotriva lui Metz, manșa tur din sferturile de finala ale Ligii Campionilor. Partida poate fi urmarita in format liveTEXT pe GSP.ro și va fi transmisa in direct de televiziunile Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport. ...

VIDEO Juventus, in finala Cupei Italiei, deși a pierdut meciul cu Lazio

09:15, 24.04.2024 - Juventus a obținut marți calificarea in finala Cupei Italiei, cu toate ca a fost invinsa, scor 2-1, de Lazio. Cum in manșat tur „Batrana Doamna” se impusese la doua goluri diferența, trupa lui Max Allegri a facut pasul spre ultimul act al competiției.

Juventus Torino reușește sa se califice in finala Cupei Italiei

01:21, 24.04.2024 - Juventus Torino s-a calificat in finala Cupei Italiei, dupa ce a fost invinsa cu 2-1 de Lazio in returul semifinalei de pe Stadio Olimpico, dupa ce in prima mansa, disputata pe Allianz Stadium, bianconerii s-au impus cu 2-0, informeaza news.ro.

Mijlocasul Guendouzi, in lotul lui Lazio pentru returul cu Juventus din semifinalele Cupei Italiei

17:55, 22.04.2024 - Internationalul francez Matteo Guendouzi a revenit marti in lotul convocat de antrenorul lui Lazio, Igor Tudor, pentru mansa secunda a semifinalelor Cupei Italiei impotriva lui Juventus, de marti seara, scrie AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?