Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO INCREDIBIL! Ce se intampla cu bagajele tale la descarcarea din avion! Oamenii au ramas CONSTERNATI!

Publicat:

Iti cumperi bilet la clasa I si te astepti sa ai toate conditiile. Poate ca beneficiezi de cel mai bun tratament pe perioada zborului, insa ce se intampla cu bagajele tale, in care poti avea lucruri valoroase?

O scena scandaloasa a fost filmata pe aeroportul Pulkovo din , acolo unde cei responsabili de descarcarea bagajelor au fost surprinsi in timp ce le aruncau pur si simplu din avion. Bagajele erau aruncate de la cativa metri, cazand fie pe jos, fie in masina care trebuia sa le transporte, ca niste saci de cartofi.

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motiv incredibil pentru care suna ieșenii la poliție. Pana și oamenii legii au ramas surprinși de aceste solicitari: „Așa se intampla cand incepe vacanța”

15:30, 28.06.2024 - Unii ieșeni suna la poliție pentru un motiv incredibil, iar agenții nu știu cum sa reacționeze in fața unor astfel de solicitari. Situația se repeta in fiecare an cand incepe vacanța elevilor. Unii ieșeni, in special persoanele in varsta, suna la Poliția Locala pentru ca sunt deranjați de galagia pe…

Fenomen incredibil! Unde va putea fi vazuta ”Luna roz” sau ”Luna capșunilor”. Apare pe cer in 21 iunie / FOTO

17:50, 19.06.2024 - Un fenomen astronomic va face spectacol pe cer, in curand! Oamenii vor avea ocazia sa vada ”Lunca roz”, numita și ”Luna capșunilor”. Este un fenomen unic, care va putea fi observat doar intr-o regiune. Iata unde trebuie sa te afli daca vrei sa o vezi. Apare an data de 21 iunie 2024.

Incredibil cum arata fantana arteziana din parcul Tomis II din Constanta in canicula (GALERIE FOTO)

14:55, 18.06.2024 - In plina arsita, cand trecatorii au nevoie ca de aer de o zona unde racoarea sa ii ajute sa suporte mai bine temperaturile destul de ridicate de afara, fantana arteziana din Parcul Tomis II este nefunctionala. Mai mult, niciun strop de apa nu este in fantana, iar acest lucru nu pare sa se rezolve prea…

Modificari anormale au aparut la broaștele țestoase olivice din Sri Lanka

07:25, 15.06.2024 - Oamenii de știința au impartașit observații despre țestoasele din Sri Lanka. Broaștele țestoase Olive Ridley au dezvoltat modificari anormale in zona carapacei. Observatorii, care a fost un grup de oameni de știința de la Universitatea din Sankt Petersburg, au ajuns la concluzia ca la aceasta specie…

VIDEO Terheș (AUR) saluta valul suveranist european: 'Scorul AUR e incredibil! Ce se intampla azi in Romania e in trendul Europei'

22:31, 09.06.2024 - Cristian Terheș, candidat la alegerile europarlamentare din partea AUR, saluta valul format in Europ in urma acestor alegeri europarlamentare.„Scorul AUR e incredibil! O sa aparam interesul națiunii romane.

Tragedie in Amsterdam. O persoana a murit, dupa ce a fost aspirata de motorul unui avion, pe Aeroportul Schipol

10:16, 30.05.2024 - Tragedie de proporții pe Aeroportul Schipol! O persoana a murit, dupa ce a fost aspirata de motorul unui avion. Oamenii legii fac cercetari pentru a stabili cum a fost posibil sa se intample o astfel de tragedie uriașa. Se ia in calcul și faptul ca ar putea sa nu fie vorba despre un incident.

Ce ți se poate intampla daca nu porți centura in avion tot timpul. Avertismentul unui pilot cu 11 ani de experiența

21:21, 25.05.2024 - Incidentul din timpul zborului Londra-Singapore, in urma caruia a murit o persoana, iar alte cateva zeci au fost ranite, arata de ce pasagerii trebuie sa poarte centura de siguranța pe tot parcursul calatoriei, susține un pilot cu 11 ani de experiența, potrivit Business Insider. 

Prima jumatate a somnului reseteaza creierul. Ce se intampla in a doua jumatate

16:45, 12.05.2024 - Oamenii au trei nevoi de baza pentru a supraviețui: hrana, oxigen și somn. Odihna este esențiala pentru ca creierul sa se „organizeze”, ceea ce include fie eliminarea informațiilor nou invațate, fie memorarea pe termen lung.


Ce parere ai despre aceasta stire?