Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Imagini virale cu Ibrahimovici, Pogba şi Thierry Henry. Cum l-a ironizat suedezul pe coechiperul său

Publicat:

La un moment dat, in peisaj apare , francezul adus de la Juventus de . Ibrahimovici a inceput "asaltul" asupra coechiperului sau: "Hai, vino, daca vrei sa stai intre doi jucatori mari, vino! Aici doar asculti, nu vorbesti! Stai pe podea", a ras Ibrahimovici de Pogba.

"Vorbeste cu el sa ma lase si pe mine sa bat loviturile libere", i-a spus Pogba lui Henry. "Ultima lovitura a itnrat in poarta? Nu? Imi pare rau, eu o bat si pe urmatoarea. I-am spus ca daca dai un gol, te las, o sa ai o posibilitate, dar nu a marcat".

"Ne strici audienta, pleaca de aici.…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

'Mi-au spus ca nu se va vedea pe camera' Imagini virale cu fosta vedeta a naționalei SUA in direct la EURO 2024

11:35, 19.06.2024 - Fostul jucator ofensiv al naționalei Statelor Unite ale Americii, London Donovan, care este expertul celor de la Fox Sports pe perioada Campionatului European de Fotbal 2024, a aparut in studioul unei emisiuni cu un look caraghios spre surprinderea și amuzamentul celor din platou.

Cine e Babasha, manelistul huiduit la concertul Coldplay de miercuri seara. Imagini virale

08:50, 13.06.2024 - Cine e Babasha, manelistul huiduit la concertul Coldplay de miercuri seara. Imagini virale Continue reading Cine e Babasha, manelistul huiduit la concertul Coldplay de miercuri seara. Imagini virale at Tabu.

Imagini virale. Momentul in care un cantareț de manele este huiduit la concertul Coldplay. „Publicul nu poate fi judecat”

08:15, 13.06.2024 - Moment controversat la concertul Coldplay de miercuri seara. Un cantareț de manele a fost invitat sa cante alaturi de solistul trupei, iar publicul l-a huiduit. Este vorba despre cantarețul Babasha, care este acum numarul 1 in trending pe YouTube Romania.

Fostul fotbalist Nicklas Bendtner vorbeste despre greselile facute in cariera: Mi-am cheltuit toti banii

22:31, 03.06.2024 - Danezul Nicklas Bendtner si-a schimbat viata de cand s-a retras din fotbal, in 2021. Chinuit de accidentari si probleme juridice, fostul atacant de la Arsenal si Juventus a afirmat, pentru Daily Mail, ca pasiunea sa pentru vin l-a costat scump."Mi-am cheltuit toti banii.

Solistul trupei Carla’s Dreams, sub influența substanțelor interzise pe scena?! Imagini virale

09:31, 21.05.2024 - Solistul trupei Carla's Dreams, sub influența substanțelor interzise pe scena?! Imagini virale Continue reading Solistul trupei Carla’s Dreams, sub influența substanțelor interzise pe scena?! Imagini virale at Tabu.

Carlos Tevez renunta la functia de antrenor al echipei Independiente

13:00, 18.05.2024 - Fostul international argentinian Carlos Tevez va renunta la functia de antrenor al echipei Independiente, club din Argentina cu un bogat palmares, dar care in prezent se lupta sa iasa dintr-o criza economica si sportiva. Fostul atacant al echipelor Manchester United, Manchester City si Juventus ar urma…

E gata! Allegri pleaca de la Juventus » Prima oferta pentru inlocuitor

08:55, 17.05.2024 - Massimiliano Allegri va pleca de la Juventus, iar clubul torinez l-a ofertat deja pe Thiago Motta, antrenorul care a calificat-o pe Bologna in Champions League. Alegri a readus-o pe Juventus in Champions League dupa 3 ani și a caștigat Cupa Italiei, dupa 1-0 cu Atalanta in finala. Insa se va desparți…

Au cumparat doua telefoane de pe internet, dar ce au primit in colet i-a lasat fara cuvinte. Au platit mii de lei pentru ele, imagini virale

16:11, 30.04.2024 - Au crezut ca au dat lovitura și iși pot achiziționa doua smartphone-uri de ultima generație la un preț excelent, insa au ajuns sa traiasca o experiența pe care nu o vor uita niciodata. Doi soți au decis sa cumpere doua telefoane de pe internet, fara sa se gandeasca vreodata ca vor gasi așa ceva in […]…


Ce parere ai despre aceasta stire?