Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO - Imagini cu puternic impact emoțional! Minim 5 morți și 13 răniți după ce o mașină a intrat în pietonii care traversau o intersecție aglomerată din China

Publicat:

Cel putin cinci persoane au fost ucise si alte 13 au fost ranite dupa ce o masina a accelerat si a intrat in pietoni, miercuri seara, intr-o intersectie aglomerata din Guangzhou, metropola din sudul Chinei, relateaza CNN, conform News.ro.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Turcia impune o taxa vamala de minim 7.000 de dolari pentru fiecare mașina importata din China

14:45, 08.06.2024 - Turcia a decis sa impuna taxe vamale suplimentare de 40% pentru toate vehiculele importate din China, in incercarea de a limita importurile si a reduce deficitul de cont curent, transmite Reuters, preluat de Agerpres.

O autostrada din China s-a prabușit. Cel puțin 19 morți/Imagini impresionante de la locul dezastrului – VIDEO

11:00, 01.05.2024 - O situație cu urmari dramatice a curmat cel puțin 19 vieți. Nenorocirea a avut loc in China. O porțiune a unei autostrazi s-a prabușit miercuri dimineața in sudul Chinei, iar cel puțin 19 oameni au murit, au anunțat oficialii locali, potrivit Associated Press. Zeci de persoane, duse la spital Optsprezece…

Apple a scos WhatsApp și Threads de pe App Store-ul din China, la ordinele guvernului chinez

14:55, 19.04.2024 - Apple a anunțat ca a eliminat WhatsApp și Threads, aplicații deținute de Meta, de pe varianta chineza a App Store-ului sau, la ordinele guvernului de la Beijing. Motivul ar fi ingrijorarile cu privire la securitatea naționala pe care guvernul chinez le-a exprimat cu privire la cele doua aplicații. Alte…

Razboi Iran-Israel. Reactia NATO, Rusiei, Chinei

13:10, 14.04.2024 - Atacul fara precedent al Iranului impotriva Israelului a generat reactii pe plan global. NATO „condamna escaladarea Iranului” care a intreprins sambata un atac fara precedent impotriva Israelului si „indeamna la retinere”, pentru ca actualul „conflict din Orientul Mijlociu sa nu devina incontrolabil”,…

China furnizeaza imagini din satelit Rusiei, avertizeaza SUA. Ministrul rus de externe, o noua vizita la Beijing

11:55, 07.04.2024 - Statele Unite și-a avertizat aliații cu privire la sprijinul sporit al Chinei pentru Rusia, care include furnizarea de informații geospațiale pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.

Se complica teribil ecuația geostrategica in Ucraina: China furnizeaza informatii Rusiei imagini din satelit pentru atacuri (Bloomberg)

11:45, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg, potrivit NEWS.RO.

Scena din serialul Netflix, „Problema celor 3 corpuri”, care a starnit dezbateri despre istoria Chinei și politica SUA

16:06, 02.04.2024 - Noul serial Netflix „Problema celor 3 corpuri” nu este cu adevarat despre Revoluția Culturala din China sau despre razboaiele culturale din SUA. Epopeea științifico-fantastica, adaptata dupa romanul premiat al lui Liu Cixin, este mai preocupata de marile intrebari teoretice.


Ce parere ai despre aceasta stire?