Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Imagini controversate! Un poliţist de la noi, bot în bot cu un interlop din Tecuci la o petrecere de manele

Publicat:

O filmare controversata a surprins pe toata lumea. Un politist din de la Biroul de , , apare distrandu-se cu un barbat influent din lumea interlopa din Tecuci, cei doi pupandu-se chiar pe gura, arata adevarul.ro.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au casatorit! Imagini și informații in timp real de la ceremonie și petrecere / VIDEO

16:35, 02.06.2024 - A venit ziua cea mare! Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au casatorit, iar acum sunt oficial soț și soție! Cei doi actori au parte de momente emoționante alaturi de cele mai dragi persoane din viața lor. Noi va prezentam imagini și informații in timp real de la ceremonie și petrecere.

Este pe val in lumea fotbalului, dar nu uita nici de iubita! Pentru Valentin Mihaila, nimic nu este mai important decat partenera. Imagini exclusive cu atacantul echipei Parma și Ami Colhon / PAPARAZZI

22:55, 01.06.2024 - Valentin Mihaila și noua lui iubita s-au afișat impreuna pentru prima data in urma cu cateva saptamani și se pare ca se ințeleg din ce in ce mai bine. Fotbalistul și actuala partenera au fost vazuți in timp ce se plimbau intr-o zona buna a Capitalei. Cum au fost surprinși.

VIDEO Imagini dure cu tinere israeliene luate prizoniere de teroriștii Hamas in 7 octombrie, publicate de președintele Israelului: „Au fost batute, amenințate cu viol și luate brutal ostatice / Lumea trebuie sa se uite la aceasta atrocitate cruda”

21:16, 22.05.2024 - Un clip video de trei minute, in care tinere israeliene sunt luate ostatice de teroriștii Hamas in 7 octombrie 2023, a fost distribuit pe rețeaua X de președintele Israelului, Isaac Herzog. In imagini se pot vedea fete cu sange pe fața, speriate și tarate de barbați inarmați. „Au fost batute, amenințate…

Rutieriștii unde sunt? La Sambra Oilor? EXCLUSIV VIDEO: La Racșa se conduce fara permis, band bere și ascultand manele

23:15, 12.05.2024 - Imagini incredibile au fost astazi transmise LIVE pe rețelele de socializare de un individ din Racșa, județul Satu Mare.  ... The post Rutieriștii unde sunt? La Sambra Oilor? EXCLUSIV VIDEO: La Racșa se conduce fara permis, band bere și ascultand manele first appeared on Informatia Zilei .

FCSB a sarbatorit pe ritmuri de manele, dupa ce a obținut titlul de campioana! Luis Gabriel a facut senzație la petrecere / VIDEO

14:45, 12.05.2024 - FCSB a primit titlul de campioana in urma cu o noapte, iar fotbaliștii și fanii lor au fost in culmea fericirii! Acest moment nu a putut trece fara o petrecere pe masura, pe ritmuri de manele! Luis Gabriel și alți artiști au facut un show incendiar!

Politist local din Cluj-Napoca, apreciat pentru ca a ajutat o rata si cativa boboci sa ajunga inapoi in lac- Imaginile publicate de primarul Emil Boc, virale

20:45, 03.05.2024 - Imagini cu un politist local care ajuta o rata si cativa boboci sa ajunga inapoi in lac au fost publicate de catre primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, agentul fiind apreciat de catre cei pe langa care trece, potrivit news.ro”Ratustele au ajuns din nou in apa.

Imagini de colecție cu Simona Gherghe de la inceputul carierei in televiziune. Prezentatoarea a uimit pe toata lumea

15:40, 17.04.2024 - Simona Gherghe a sarbatorit 22 de ani de televiziune printr-o postare inedita pe rețelele de socializare. Iata cum arata prezentatoarea TV la primele ei jurnale de știri! Telespectatorii au ramas impresionați.

Doliu in lumea muzicii de petrecere. A murit "Piranda de la Timișoara", Adriana Abramovici

15:10, 15.04.2024 - Anunțul a fost facut pe rețelele de socializare chiar de sora artistei."In aceste clipe de adanca tristerte este foarte greu sa gasesti cuvintele, pentru ca.. nimic nu ti mai poate mangaia sufletul .. odata cu pierderea fiintei iubite sora mea draga .. nu te voi uita niciodata surii mia buna ..te iubesc…


Ce parere ai despre aceasta stire?