Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO – Grănicerii de pe Insula Șerpilor au murit eroic

Publicat:

Insula Șerpilor a fost cucerita de ruși. In media a aparut o inregistrare facuta chiar inaintea atacului asupra acestei insule. Granicerilor ucraineni li se cer sa se predea, in caz contrar vom fi bombardați. Ceea ce s-a și intamplat, astfel ca toți cei 13 graniceri ucraineni au fost uciși fara mila. The post VIDEO – Granicerii de pe Insula Șerpilor au murit eroic appeared first on ZiarMM .

Citeste articolul mai departe pe ziarmm.ro…  

Sursa articol: ziarmm.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zeci de ucraineni au murit la granița cu Ungaria și Romania, in incercarea de a scapa de mobilizare

11:26, 19.05.2024 - Cel puțin 30 de ucraineni au murit in incercarea de a scapa de serviciul militar. Ei s-au inecat in raurile de la granița Ucrainei cu Ungaria și Romania. Alți ucraineni au disparut in zonele montane din apropierea frontierei.

Sfarșit tragic pentru zeci de ucraineni. Au fugit de razboi, dar au murit inecați la granița cu Ungaria și Romania

22:21, 18.05.2024 - Cel puțin 30 de ucraineni au murit in incercarea de a scapa de serviciul militar. Ei s-au inecat in raurile de la granița Ucrainei cu Ungaria și Romania. Alți ucraineni au disparut in zonele montane din zona frontierei.

Cați ucraineni au murit in timp ce incercau sa treaca granita cu Romania pentru a scapa de razboi

14:11, 01.05.2024 - Salvamontiștii romani sunt chemați frecvent la operațiuni de recuperare a unor cetațeni ucraineni care și-au pus viața in pericol incercand sa fuga de razboiul din țara lor. In jur de 30 de barbati ucraineni au murit incercand sa treaca ilegal granita pentru a evita sa lupte in razboiul cu Rusia, a…

Razboi in Ucraina, ziua 797. Noi bombardamente in Odesa, cel puțin trei ucraineni au murit

08:55, 01.05.2024 - Cel puțin trei ucraineni au murit și alte trei persoane au fost ranite, marți seara, in timpul unui atac rusesc cu rachete, relateaza ukrinform.net. Trupele ruse au atacat orașul port Odesa, din sudul Ucrainei, cu rachete balistice marți seara. „Inamicul a atacat Odesa cu rachete balistice. Trei persoane…

Zeci de ucraineni au murit in timp ce incercau sa fuga din țara pentru a nu lupta in razboi

23:55, 30.04.2024 - Zeci de ucraineni, care puteau fi recrutați in armata, au murit incercand sa fuga din Ucraina. Ei incercau sa se sustraga mobilizarii. Plecarea ilegala din țara se face, de obicei, prin zone periculoase.

Razboi in Ucraina, ziua 796. Zeci de ucraineni au murit in timp ce incercau sa fuga din țara pentru a nu lupta in razboi

17:00, 30.04.2024 - Zeci de ucraineni, care puteau fi recrutați in armata, au murit incercand sa fuga din Ucraina, de la inceputul conflictului pana acum. Ei incercau sa se sustraga mobilizarii. Plecarea ilegala din țara se face, de obicei, prin zone periculoase. Peste 30 de recruți ucraineni au murit in timp ce incercau…

Fuga de razboi le-a adus sfarșitul. Cați barbați ucraineni au murit incercand sa treaca ilegal granița

10:30, 30.04.2024 - In jur de 30 de barbati ucraineni au murit in timp ce incercau sa treaca ilegal granita si sa evite sa lupte in razboiul cu Rusia, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului de paza a frontierei, Andrii Demcenko, transmite marti Reuters.

Atac rusesc cu drone Shahed la Harkov. Cinci ucraineni au murit

07:50, 04.04.2024 - Cinci persoane au murit in cursul noptii de miercuri spre joi in urma noilor atacuri aeriene ruse asupra orasului Harkov, al doilea ca marime din Ucraina, au anuntat autoritatile, noteaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?