Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Gafă COLOSALĂ comisă de VLAD CHIRICHEŞ

Publicat:

a fost titular pentru Tottenham, 5-1 acasa cu Sunderland, si a gafat la golul oaspetilor. In minutul 17, Chiriches i-a pasat direct lui Cattermole, care a marcat in poarta goala! A fost primul gol marcat de Cattermole pentru Sunderland, dupa mai bine de 100 de jocuri.

Tottenham a revenit si a marcat apoi de cinci ori, prin Adebayor (2), Kane, Eriksen si Sigurdsson. Londonezii au urcat pe locul 6 in clasamentul din , cu 5 etape inainte de final.

VEZI VIDEO AICI cu gafa lui VLAD CHIRICHES

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce spune fostul titular din Premier League despre ipoteza unui „blat perfect” in Romania - Slovacia: „Ar fi mulțumitor pentru ambele echipe”

12:20, 25.06.2024 - Costel Pantilimon (37 ani), fost portar la Manchester City, Nottingham Forest sau Sunderland, a fost invitatul lui Alexandru Barbu la GSP Live, discutand și pe marginea unuia dintre cele mai importante subiecte din fotbalul romanesc, anume cum ar trebui abordata partida dintre Romania și Slovacia. Un…

Napoli nu renunța la Radu Dragușin. Cum il atrage Antonio Conte inapoi in Serie A

12:56, 04.06.2024 - Radu Dragușin a redevenit un obiectiv pentru Napoli - anunța prestigiosul Gazzetta dello Sport. Internaționalul roman este vazut de noul antrenor, Antonio Conte, intr-o aparare cu 3 fundași centrali. Napoli a licitat pentru Radu Dragușin și-n ianuarie, la fel ca Bayern și Tottenham. Insa internaționalul…

Radu Dragușin, mesaj important la cateva ore dupa finalul sezonului la Tottenham » Detalii despre viitor: „Va mulțumesc!”

09:45, 20.05.2024 - Radu Dragușin (22 de ani) a fost integralist la Tottenham in victoria 3-0 de pe terenul lui Sheffield United, din ultima runda a sezonului de Premier League. La finalul partidei, internaționalul „tricolor” a postat un mesaj de mulțumire pentru modul in care a fost primit la Londra. Radu Dragușin a fost…

Premier League: Manchester City, la un pas de titlu. Victorie in fața lui Radu Dragușin

10:51, 15.05.2024 - Manchester City și-a respectat statulul de favorita și a invins marți pe terenul celor de la Tottenham, scor 0-2, intr-o partida restanta din runda cu numarul 34 din Premier League, scrie sport.hotnews.ro .

Englezii au ramas șocați in timpul meciului Tottenham - City: „N-am mai vazut așa ceva vreodata”

09:40, 15.05.2024 - Manchester City a caștigat cu Tottenham, scor 2-0, și e aproape campioana in Premier League. Suporterii lui Spurs au „explodat” dupa primul gol marcat de Erling Haaland. Arsenal spera ca Tottenham sa o incurce pe City pentru a sta doar la mana ei in ultima etapa, insa „cetațenii” au caștigat datorita…

Premier League: Tottenham vs Manchester City - „Cetatenii”, spre al patrulea titlu consecutiv!

11:25, 14.05.2024 - Tottenham - Manchester City, meci restant contand pentru etapa a 34-a din campionatul Angliei, este programat, marti, 14 mai, de la ora 22:00, la Londra, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 2.

Premier League: Chelsea vs Tottenham - Un nou derby in nordul Londrei

11:25, 02.05.2024 - Chelsea - Tottenham, meci restant al etapei a 26-a din campionatul Angliei, este programat, joi, 2 mai, de la ora 21:30, pe Stamford Bridge, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Chelsea a zdorbit-o Everton, scor 6-0, in etapa a 33-a din Premier League. Cole Palmer a marcat patru goluri

01:30, 16.04.2024 - Echipa engleza Chelsea a invins luni seara, pe teren propriu, scor 6-0, formatia Everton, in etapa a 33-a din Premier League. Mijlocasul ofensiv Cole Palmer a inscris patru goluri, informeaza news.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?