Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO & FOTO / Pisoi, salvat din bara de protecţie a unei maşini

Publicat:

Un pui de pisica a supravietuit dupa ce a stat 500 de kilometri în spatele barei de protectie a unei masini. , pisoiul a fost descoperit abia dupa ce a început sa miaune.

Micuta felina a fost descoperita de un pilot de elicopter britanic al , dupa ce s-a întors din vacanța. La ieșirea din aeroportul din Birmingham și-a recuperat mașina și a plecat spre Cornwall , unde se afla baza sa.

La un moment dat, el a auzit un &"miau&" foare slab, dar nu si-a dat seama de unde vine zgomotul.…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Copil de un an, la un pas de tragedie. A fost salvat de o planta, dupa ce a cazut de la etaj

20:20, 31.05.2024 - Un incident se putea sfarși tragic pentru o fetița de un an. Micuța a cazut de la balconul casei, de la o distanța de noua metri. Norocul ei a fost o planta de bougainvillea care i-a salvat viața, astfel ca acum se afla in afara oricarui pericol.

Un pui de barza cazut dintr-un cuib, de la mare inalțime, salvat de pompieri. Satenii au alertat autoritațile FOTO

15:05, 22.05.2024 - Un pui de barza, cazut dintr-un cuib, a fost salvat de pompierii din Galați. Micuța barza iși avea cuibul pe un stalp de electricitate din localitatea Mastacani, iar satenii au cerut ajutorul autoritaților.

FOTO: Pui de bufnița salvat de jandarmii botoșaneni

15:06, 20.05.2024 - FOTO: Pui de bufnița salvat de jandarmii botoșaneni Prin grija jandarmilor botoșaneni, un pui de bufnița a ajuns pe maini bune, la un cabinet veterinar din municipiul Botoșani, care a acceptat sa ii ingrijeasca ranile produse, cel mai probabil, in urma unei cazaturi din cuib. O persoana a gasit ieri…

Cal cazut intr-un beci, salvat cu ajutorul pompierilor

16:50, 10.05.2024 - Un cal care a cazut intr-un beci, la o adancime de aproximativ trei metri, in localitatea Viforata, a fost scos cu ajutorul pompierilor, a informat, vineri, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dambovita.

Salvamontistii din judetul Neamt au salvat un turist pe Muntele Ceahlau

11:06, 29.04.2024 - Salvamontistii din judetul Neamt au incheiat, noaptea trecuta, o misiune de aproape cinci ore pentru salvarea unui bucurestean de 23 de ani care se afla in stare de epuizare avansata pe un traseu de coborare de pe Muntele Ceahlau. Potrivit Salvamont, tanarul a urcat la Varful Toaca prin Jgheabul cu…

VIDEO. Barbat salvat de un polițișt dupa ce a leșinat pe o banca din fața unui magazin, in Timiș

13:20, 17.04.2024 - Un barbat a fost salvat de un polițist dupa ce a leșinat pe o banca din fața unui magazin din localitatea Ficatari, județul Timiș. Agentul se afla in trecere, deplasandu-se spre Lugoj. I-a acordat primul ajutor barbatului, care ulterior a fost transportat la spital.

Pui de caprioara salvat de jandarmii buzoieni. „Bambi” ramasese captiv in zona stațiunii Sarata Monteoru VIDEO

10:45, 05.04.2024 - O misiune speciala a fost indeplinita cu succes, seara trecuta, de jandarmii buzoieni care patrulau in stațiunea Sarata Monteoru. Ei au salvat un pui de caprioara dintr-o gospodarie, unde ramasese captiv.


Ce parere ai despre aceasta stire?