Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Forţele aeriene ucrainene anunţă că au distrus un depozit de muniţii rusesc în Crimeea

Publicat:
VIDEO Forţele aeriene ucrainene anunţă că au distrus un depozit de muniţii rusesc în Crimeea

Comandantul fortelor aeriene ucrainene, , a declarat marti ca acestea au lansat luni o "lovitura distructiva" asupra unui depozit de munitii rusesc din Crimeea ocupata, relateaza Reuters, conform Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia sufera o noua lovitura devastatoare: Ucraina sustine ca a distrus centrul rus de comunicatii spatiale in Crimeea

10:00, 29.06.2024 - Ministerul Apararii de la Kiev a transmis vineri ca Ucraina a distrus intr-un atac saptamana aceasta centrul rus de comunicatii spatiale amplasat in peninsula Crimeea ocupata, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

VIDEO Ucraina anunța ca a distrus ultima nava de razboi rusa staționata in Sevastopol

21:45, 21.05.2024 - Armata ucraineana a declarat marti ca a distrus ultima nava de razboi a Rusiei, echipata cu rachete de croaziera, stationata in peninsula Crimeea, ocupata de Moscova, in timpul unei operatiuni desfasurate in weekend, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Imagini din satelit arata distrugerile provocate de atacurile ucrainene asupra bazei aeriene Belbek din Crimeea FOTO

19:11, 17.05.2024 - Imagini din satelit din 16 mai arata urmarile atacurilor presupus ucrainene cu rachete asupra aerodromului militar Belbek din Crimeea ocupata, sugerand lovirea a trei aeronave, relateaza Kyiv Independent.

Comandatul forțelor ucrainene, anunț apocaliptic pentru Kiev: 'Moscova ar putea ataca din nou Capitala Ucrainei'

08:05, 12.05.2024 - Comandantul fortelor terestre ucrainene a declarat, intr-un interviu publicat vineri de The Economist, ca se asteapta ca razboiul impotriva Rusiei, care dureaza de 26 de luni, sa intre intr-o faza critica in urmatoarele doua luni, pe masura ce Moscova incearca sa exploateze intarzierile in furnizarea…

VIDEO - Forțele ucrainene au lovit un depozit de stocare a petrolului din Luhansk

08:01, 08.05.2024 - Forțele ucrainene au atacat, marți, un depozit de stocare a petrolului și au provocat un incendiu la periferia orașului Luhansk, aflat sub control rusesc, in estul Ucrainei, scrie Reuters, conform Rador Radio Romania.

Șase persoane au fost ranite in regiunile ucrainene Harkov și Dnipro

12:45, 04.05.2024 - Rusia a lansat peste noapte un atac cu drone asupra regiunilor ucrainene Harkov și Dnipro, ranind cel puțin șase persoane și lovind infrastructuri critice, cladiri comerciale și rezidențiale, au declarat sambata oficiali regionali, potrivit Reuters. Forțele aeriene ucrainene au declarat ca forțele ruse…

Soigu anunta ca fortele ucrainene se retrag de pe toata linia frontului. Cat teritoriu a ocupat Rusia in Ucraina de la inceputul anului

17:50, 03.05.2024 - Ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, a declarat vineri ca trupele rusesti au capturat 547 de kilometri patrati de teritoriu in Ucraina in acest an, iar in prezent fortele ucrainene se retrag pe toata linia frontului, relateaza TASS.

Avioane de vanatoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah in estul Libanului

01:15, 18.04.2024 - Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri ca avioanele lor de vanatoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, in estul Libanului, potrivit Reuters, preluat de jurnalul.ro. Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri ca avioanele lor de vanatoare au lovit infrastructura Hezbollah…


Ce parere ai despre aceasta stire?