Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Fenomen straniu surprins în Pădurea Baciu. Aşa ceva nu ai mai văzut!

Publicat:

În urma cu putin timp, echipa care se ocupa de realizarea documentarului “The Hoia-Baciu Forest – Truth or Legend&" a suprins deasupra , cu ajutorul unei drone, imagini care ar putea sa uimeasca toti privitorii.

s-au spus multe lucruri: unii sustin ca au vazut diferite aparitii paranormale acolo, alții spun ca persoane care au trecut noaptea pe acolo au disparut fara urma. Acum, o noua controversa cu iz paranormal s-a iscat despre acest loc.
Aflata în zbor, o drona ghidata de catre echipa de filmare a surprins

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Fenomen natural rar surprins pe unul dintre lacurile din Martinești!

15:21, 12.06.2024 - VIDEO. Fenomen natural rar surprins pe unul dintre lacurile din Martinești! O tornada impresionanta s-a format pe neașteptate, marți, 11 iunie, deasupra lacului. Un martor a reușit sa filmeze momentul.

Fenomen straniu in Capitala: Campania care nu exista și miza tacerii

11:25, 15.05.2024 - Debutul campaniei electorale oficiale, marcat pe 10 mai, a adus o scadere de acțiune și zgomot politic in București, dupa ce precampania - mult mai puțin reglementata legal din punct de vedere al cheltuielilor, fusese una efevescenta. Primul lansat in cursa a fost actualul edil, care a declarat in mod…

Un straniu fenomen, Aurora boreala, a fost surprins și la Roman

23:05, 13.05.2024 - ■ cameramanul postului de televiziune ROMAN-TV a reușit sa surprinda un fenomen astronomic mai puțin vizibil prin Romania ■ Aurora boreala a fost imortalizata pe Artera Roman-Est, in noaptea de 10 mai ■ Unul dintre colegii noștri jurnaliști, Bogdan Petroșanu, cameraman la postul de televiziune ROMAN-…

O insula din Thailanda a fost inchisa din cauza unui fenomen straniu

21:40, 10.05.2024 - O insula din partea de sud a Thailandei și un parc național situat in Phuket au fost temporar inchise din cauza unei situații ingrijoratoare. Accesul catre insula Pling și catre recifele de corali din apropierea parcului național Sirinart din Phuket a fost temporar inchis din cauza unei albiri a coralilor,…

„Mana lui Dumnezeu”, fotografiata in spațiu. Astronomii au surprins un fenomen cosmic greu de observat

07:05, 10.05.2024 - Ceea ce apare intr-o noua imagine realizata prin telescop ca o mana fantomatica ce se intinde prin univers spre o galaxie lipsita de aparare este un fenomen cosmic rar intalnit, dezvaluie astronomii, potrivit CNN.

Fenomen straniu pe Kogaionon, muntele sacru al dacilor. „Varful Gugu mi s-a ascuns. Rasare ca din pamant“ VIDEO

22:20, 25.04.2024 - Varful Gugu din Hunedoara, unul dintre locurile din Romania considerate drept muntele sacru al dacilor, Kogaionon, le-a oferit uneori exploratorilor sai ocazia de a fi martorii unor evenimente stranii.

Fenomen spectaculos surprins in Munții Apuseni. Splendoarea unui lac temporar format in Poiana Ponor FOTO

21:50, 21.04.2024 - Poiana Ponor din Apuseni atrage numeroși turiști din toate colțurile Romaniei. Aici, in inima munților, un lac temporar care se formeaza de obicei primavara, ofera o priveliște rara prin frumusețea ei

Marturii ale copiilor romani blocați in Dubai: „Am fost complet surprins de fenomen. M-am speriat” VIDEO

15:51, 19.04.2024 - Cei 20 de copii din Sibiu ramași blocați in Dubai din cauza condițiilor meteo au trait clipe de coșmar, potrivit marturisirilor facute de cațiva dintre ei pe aeroportul din Abu Dhabi, acolo unde au fost transportați pentru a fi aduși acasa cu avionul premierului Ciolacu.


Ce parere ai despre aceasta stire?