Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Edith de la "Mireasă pentru fiul meu", faţă în faţă cu Denisa după ce a apărut cu fostul ei iubit. Bruneta sare la gâtul concurentei

Publicat:

Dupa ce si-a pus o poza cu Ali, care a iesit din casa "Mireasa pentru fiul meu", Denisa, o fosta concurenta, tuna si fulgera din cauza vorbelor auzite de pe participantii emisiunii. Bruneta a venit în casa mireselor sa tune si sa fulgere.
Denisa a venit în casa mireselor sa si a lamurit orice neîntelegere. Auzind ca Edith si Andrada au vorbit-o de-a lungul timpului, fosta concurenta le-a atras atentia.
"Ati vorbit referitor ca am nasul nu stiu cum, ca arat în nu stiu ce fel. Asta este problema ta, de asta nu poti tu sa dormi noaptea?(...) De…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vlad și Catalina de la Mireasa vor deveni parinți! Fosta concurenta din sezonul 7 este gravida: ”Ne-am iubit cam mult”

15:05, 11.06.2024 - Veste importanta in casa Mireasa! Vlad și Catalina vor deveni parinți! Cei doi au facut anunțul in ziua in care implinesc un an de la cererea in casatorie! Fosta concurenta din sezonul 7 este insarcinata și urmeaza sa aduca pe lume un bebeluș!

Cum mai arata Anca de la Mireasa in prezent. Fosta concurenta traiește o frumoasa poveste dedragoste. Unde se afla acum

11:31, 11.06.2024 - Anca, una dintre cele mai indragite concurente ale show-ului „Mireasa”, a reaparut recent in atenția publicului cu o serie de fotografii care demonstreaza ca viața ei a luat o turnura fericita.

Madi de la Mireasa, sezonul 8, iubește din nou, dupa divorțul de Sergiu! Ce spune fosta concurenta despre noul ei iubit: "Locul din inima mea..." / FOTO

08:55, 04.06.2024 - Dupa desparțirea și divorțul oficial de Sergiu, Madi de la Mireasa sezonul 8, simte, din nou, cum se spune, fluturi in stomac. Fosta concurenta a anunțat ca iubește din nou și ca este intr-o relație. Iata ce spune despre noul ei iubit.

Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu, imagine emoționanta cu burtica de gravida! Va deveni mama pentru a doua oara / FOTO

13:15, 18.05.2024 - O fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu a postat o imagine emoționata pe rețelele de socializare cu burtica de gravida. Ea are toate motivele sa radieze de bucurie, dar mai ales pentru ca se pregatește sa devina mama pentru a doua oara.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Acuzații grave la adresa Antoniei! Care ar fi fost adevaratul motiv pentru care ar fi venit in emisiune iubita lui Cristian Marinescu: ”Sa se vindece de...” / VIDEO

20:11, 15.05.2024 - Antonia a fost pusa la zid de Andrada, dar nu s-a lasat intimidata de acuzațiile grave! Fosta concurenta ar fi aflast informații compromițatoare despre iubita lui Cristian Marinescu, pe care le-a facut publice in cadrul emisiunii. Iata cum se apara Antonia și care ar fi adevarul!

Primul mesaj al Mariei Roman, dupa ce soțul sau a fost dat disparut. Ce noi detalii a dat fosta concurenta de la Mireasa

12:00, 18.04.2024 - Gheorghe Munteanu, soțul Mariei Roman, a fost dat disparut in cursul zilei de 17 aprilie 2024. Ulterior, anunțurile au fost șterse și fosta concurenta afirma ca e posibil ca barbatul sa fi fost gasit in Germania.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?