Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Dragoste cu sila: focile din Oceanul Indian agresează sexual pinguinii

Publicat:

Din anul 2006, au fost inregistrate patru incidente in care focile-masculi s-au imperecheat cu pinguini, sexul acestora fiind necunoscut. In trei dintre cazuri, acestea i-au lasat sa plece dupa terminarea actului sexual, dar in al patrulea caz, foca a ucis si apoi si-a mancat victima.

Cercetatorii sunt intrigati de comportamentul acestor mamifere. Daca in primul caz inregistrat au crezut ca este vorba despre o foca al carei comportament sexual era deviant, ulterior s-au convins ca este vorba de un fenomen, mamiferele imitand comportamentul.

Oamenii de stiinta au oferit apoi…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un nou virus mortal creat in laboratoarle din China poate ucide „in doar trei zile”

13:20, 27.05.2024 - Cercetatorii de la Universitatea de Medicina Hebei au imitat componente ale virusului mortal care a facut ravagii in Africa de Vest intre 2014 și 2016, in incercarea de a studia efectele acestuia. Echipa a folosit un virus cunoscut sub numele de stomatita veziculoasa și l-a modificat pentru a transporta…

motivul pentru care se vor agrava

10:55, 18.05.2024 - Schimbarile climatice se manifesta din ce in ce mai mult, le resimtim zilnic efectele in intreaga lume. Anul 2023 a fost cel mai cald an inregistrat vreodata. Persoanele cu afectiuni neurologice pot fi printre primele si cele mai grav afectate, informeaza news.ro. Incidenta unor boli neurologice va…

o noua cercetare pare sa demonstreze ca inteligența artificiala nu este imparțiala

10:55, 18.05.2024 - O noua cercetare condusa de Universitatea Johns Hopkins sugereaza ca chatboții, deseori percepuți ca fiind imparțiali, pot de fapt sa intareasca ideologiile existente și sa contribuie la creșterea polarizarii pe teme controversate, scrie earth.com. Acest studiu contesta credința comuna ca chatbots ofera…

Misterul ‘Copacului vieții’ a fost rezolvat de oamenii de știința. Povestea lui a inceput in urma cu 21 de milioane de ani

07:56, 16.05.2024 - Oamenii de știința au rezolvat misterul originii stravechilor arbori baobab. Conform studiilor ADN, acești arbori emblematici au aparut pentru prima data in Madagascar, in urma cu 21 de milioane de ani, scrie BBC. Semințele lor au fost ulterior transportate de curenții oceanici in Australia și, de asemenea,…

O noua tehnica de diagnosticare fara biopsie a cancerului cerebral

08:20, 12.05.2024 - Institutul de Cercetare pentru Hematologie și Transfuzie (IRHT) din Mulhouse este pe punctul de a dezvolta o tehnica ”rapida și puțin invaziva” de diagnosticare a cancerului cerebral fara  biopsie. Cercetatorii de la IRHT Mulhouse lucreaza la dezvoltarea unei tehnici ”simple”,  care sa faca posibila…

Pericolul ascuns din hartia igienica. Bolile asociate 'substanței eterne'

05:20, 12.04.2024 - Exista substanțe chimice potențial cancerigene in hartia igienica, potrivit unui nou studiu. Cercetatorii din cadrul Universitații din Florida au gasit urme ale acestor substanțe chimice in hartia igienica vanduta in intreaga lume și in probele de namol de la opt stații de tratare a apelor uzate din…

Ești sau nu ești neandertalian? 6 trasaturi care te ajuta sa-ți dai seama

11:01, 07.04.2024 - Exista, aflam cu surprindere, șase trasaturi care sugereaza ca ai ADN neandertalian: de la fumat la… parul drept. In oamenii moderni, pana la doua procente din ADN-ul nostru provine de la stramoșii noștri neandertalieni. ADN-ul de la neandertalieni are efecte mici, dar detectabile, asupra oamenilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?