Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Doliu în lumea muzicii! Compozitorul Ray Colcord s-a stins din viață

Publicat:

Fostul presedinte al "Society of Composers & Lyricists", s-a stins din viața la vârsta de 66 de ani.

Muzicianul suferea de cancer pancreatic. Decesul s-a produs vineri. Colcord si-a început cariera muzicala cu turnee în Texas, înainte de a deveni directorul departamentului pentru descoperirea si recrutarea noilor talente în cadrul casei de discuri , scrie MEDIAFAX. 

El a fost cel care i-a convins pe membrii trupei Aerosmith sa semneze un contract cu . Ray Colcord…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea muzicii! S-a stins din viața, la varsta de 48 de ani, un artist iubit de milioane de persoane. A fost gasit mort in casa / FOTO

17:05, 25.06.2024 - Lumea muzicii internaționale, in doliu! Un artist iubit de milioane de persoane s-a stins din viața la varsta de 48 de ani. Starul a fost gasit mort in casa, insa pana in momentul de fața cauza decesului nu a fost dezvaluita.

Doliu in lumea muzicii de petrecere. Un cunoscut lautar s-a stins din viața dupa ce a pierdut lupta cu o boala grea: "Dumnezeu sa te ierte..." / FOTO

13:06, 17.06.2024 - Lumea muzicii de petrecere din Romania e in doliu! S-a stins din viața un cunoscut lautar, dupa o lupta grea cu boala. Acesta se afla sub supravegherea cadrelor medicale, insa, din nefericire, viața lui nu a putut fi salvata.

Doliu imens in lumea muzicii: Un compozitor legendar s-a stins - Piesele sale au fost interpretate de Elvis Presley

16:36, 13.06.2024 - Compozitorul american Mark James, creatorul unor piese de succes precum "Suspicious Minds", popularizata de Elvis Presley, sau "Always on my mind", a incetat din viata la 83 de ani, conform unui anunt publicat joi de Houston Chronicle, ziar din orasul sau natal, preluat de EFE, noteaza Agerpres.

Doliu in lumea muzicii! S-a stins din viața una dintre cele mai indragite artiste, Francoise Hardy a murit la 80 de ani

15:05, 12.06.2024 - Francoise Hardy, cantareața din Franța de renume internațional și muza a modei, a murit la varsta de 80 de ani. Artista suferea de ani de zile de o boala incurabila. Boala de care a murit Francoise Hardy Fiul cantareței franceze, Thomas Dutronc, a anunțat moartea artistei pe retelele de socializare:…

Doliu in lumea teatrului! Marele actor Costel Constantin s-a stins din viața

14:30, 22.05.2024 - O veste trista lovește, miercuri, lumea artistica din Romania. Un mare actor a parasit lumea celor vii. Actorul Costel Constantin a incetat din viata, anuntul fiind facut miercuri, 22 mai, de la nivelul Teatrului National Bucuresti. Apreciatul actor avea 81 de ani. „Cu adanca tristețe anunțam trecerea…

Doliu in lumea filmului! S-a stins din viața un celebru actor din Game of Thrones / FOTO

09:05, 08.05.2024 - Ian Gelder, actorul britanic cunoscut mai ales pentru rolul lui Kevan Lannister din "Game of Thrones", a murit luni din cauza unor complicații cauzate de un cancer al cailor biliare. Avea 74 de ani.

Doliu in lumea presei din Romania. S-a stins din viața, la 45 de ani, un cunoscut fotograf / FOTO

09:40, 22.04.2024 - E doliu in lumea presei din Romania. Un cunoscut fotograf sportiv s-a stins din viața la varsta de 45 de ani. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de un prieten de-al sau, prin intermediul paginii de Facebook.

Doliu in lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viața o cunoscuta artista: "In aceste clipe..." / FOTO

17:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea muzicii de petrecere din Romania. O artista extrem de cunoscuta și iubita de o mulțime de persoane s-a stins din viața. Tristul anunț al trecerii ei in neființa a fost facut chiar de sora acesteia, prin intermediul rețelelor de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?