Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: Dezvăluiri incendiare. Gregorian Bivolaru povesteşte pentru Bistriţeanul.ro despre ameninţări cu moartea, şantaj şi noua ordine mondială

Publicat:

Cata libertate exita intr-o celula, cat e de multumit de MISA si in ce mare de gand sa faca in viitor – au fost doar cateva din intrebarile la care faimosul guru yoghin a raspuns pentru Bistriteanul.ro. Dezvaluiri incendiare despre amenintari cu moartea pe care le-a primit, ordinul asa-zisilor Illuminati si noua ordine mondiala:

Citeste articolul mai departe pe bistriteanu.ro…  

Sursa articol: bistriteanu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rodica Mandache face dezvaluiri incendiare despre relația cu Florin Piersic: „Eu il iubesc foarte tare și acum”

14:51, 21.06.2024 - Iubirile tinereții… Or fi ele trecatoare, dar nu inseamna ca sunt și date uitarii. Acesta este și cazul relației dintre Rodica Mandache și Florin Piersic, actrița spunand ca iși iubește și astazi fostul partener de scena. Rodica Mandache, una dintre cele mai cunoscute și iubite actrițe din toate…

Fostul șef al Statului Major din Moldova, 'turnator' la ruși, era nervos din cauza echipamentului militar romanesc: noi dezvaluiri incendiare

16:11, 05.06.2024 - Fostul sef al Statului Major General al Republicii Moldova, Igor Gorgan, care a fost demis in 2021, ar fi informator al serviciilor de informatii ale armatei ruse (GRU), potrivit unei investigatii a site-ului rusesc independent The Insider realizata impreuna cu jurnalisti moldoveni.

Ce are interzis Sorana Cirstea in fiecare zi. Dezvaluiri incendiare ale sportivei. Nimeni nu stia aceste lucruri

12:20, 25.05.2024 - S-a aflat ce are interzis Sorana Cirstea in fiecare zi. Dezvaluiri absolut incendiare ale celei mai bine clasate jucatoare de tenis din Romania. Sorana Cirstea s-a decis sa vorbeasca despre una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta toata lumea.

Sorana Cirstea, anunt clar despre retragere! Dezvaluiri incendiare ale sportivei. Nimeni nu stia aceste lucruri

08:00, 23.05.2024 - Sorana Cirstea, anunt clar despre retragere! Sportiva noastra face dezvaluiri incendiare despre momentul cand va spune adio tenisului. Sorana Cirstea, iubita fiului lui ion Tiriac s-a decis sa dea cartile pe fata. Nimeni nu stia aceste lucruri.

Breaking: Donald Tusk, premierul Poloniei dezvaluie ca a primit amenințari cu moartea, dupa ce Fico a fost impușcat

18:45, 16.05.2024 - Premierul polonez Donald Tusk a anuntat joi ca a primit amenintari dupa tentativa de asasinare a omologului sau slovac Robert Fico, un website de stiri polonez sustinand ca masurile de protectie a sefului executivului polonez vor fi consolidate, transmite Reuters.

Vladimir Putin a lansat o oferta de dialog Occidentului dar nu renunța la o noua ordine mondiala

15:55, 07.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a lansat marti o oferta de dialog Occidentului in materie de securitate si stabilitate strategica, dar a pledat pentru crearea unei noi ordini mondiale, dupa ce a fost investit pentru al cincilea mandat la Kremlin, relateaza agentia EFE, potrivit Agerpres.

Liberalii s-au dezlanțuit impotriva PSD: recunosc ca stau in alianța cu un partid care 'practica amenințari, șantaj, mizerie'

00:00, 25.04.2024 - Deputatul PNL Florin Roman, coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale, a declarat miercuri, la Targoviste, ca "noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleasi metehne, amenintari, santaj, mizerie"."Eu stiu ca aici va e greu, dar nu sunteti singuri.


Ce parere ai despre aceasta stire?