Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO // Dezbatere „Historia”: Cum a schimbat lumea războiul din Ucraina

Publicat:

Sub socul invaziei Rusiei in Ucraina, intreaga lume s-a transformat cu o viteza incredibila. SUA, Canada, , Japonia, pana si Elvetia au impus sanctiuni fara precedent asupra economiei rusesti.

Citeste articolul mai departe pe historia.ro…  

Sursa articol: historia.ro


Stiri pe aceeasi tema

Summitul de pace din Elveția: susținerea Ucrainei, lumea bazata pe reguli și punerea la respect a Rusiei

07:05, 18.06.2024 - Organizarea conferinței de pace de la Geneva s-a vrut o reeditare, la doi ani dupa voturile masive din Adunarea Generala a ONU, a susținerii pentru Ucraina, condamnarea agresiunii și reafirmarea principiilor Cartei ONU.

Zelenski spera la o „pace justa cat mai repede posibil” la summitul din Elvetia

18:15, 15.06.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski si-a exprimat speranta sambata de a se ajunge la o „pace justa cat mai repede posibil", in debutul primului summit pentru pace in Ucraina care se desfasoara in Elvetia, fara participarea Rusiei, potrivit AFP.

Zelenski a ajuns in Elveția pentru summitul de pace

21:45, 14.06.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a sosit vineri in Elvetia, unde a doua zi va incepe o conferinta privind pacea in Ucraina, ce va reuni zeci de sefi de stat si de guvern. Kievul spera sa obtina de la ‘Conferinta la nivel inalt privind pacea’ un larg sprijin international in favoarea planului…

G7 ii da lovitura de gratie lui Putin

20:00, 13.06.2024 - Liderii statelor din G7, reuniti joi in Italia, au ajuns la un „acord politic” asupra folosirii veniturilor rezultate din activele rusesti inghetate ca garantii pentru deblocarea unui imprumut de 50 de miliarde de dolari destinat Ucrainei, a anuntat un responsabil al presedintiei SUA, potrivit AFP.…

Vladimir Putin transforma migrația intr-o arma impotriva Europei, avertizeaza premierul Estoniei

22:10, 18.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin vede in amenințarea migrației in masa drept o „arma” pentru a diviza și slabi Europa, avertizeaza premierul Estoniei, Kaja Kallas.„Ceea ce adversarii noștri știu este ca migrația reprezinta o vulnerabilitate pentru noi”, a declarat Kaja Kallas, citata de cotidianul britanic…

Ucraina poate caștiga razboiul cu banii rușilor. „Sistemul financiar occidental gazduiește mulți bani parcați de oligarhi”

06:05, 14.05.2024 - Ucrainenii ar putea caștiga in timp relativ scurt razboiul daca ar primi activele inghețate ale Rusiei din Occident, circa 300 de miliarde de euro, susține experta Iulia Joja. SUA au trecut o lege care le permite sa faca acest lucru, iar la nivelul UE au fost propuse deja masuri similare.

Presedintele Chinei s-a intalnit la Paris cu omologul sau francez si cu presedinta Comisiei Europene

07:40, 07.05.2024 - Razboiul din Ucraina si relatiile economice dintre Uniunea Europeana si China au fost subiectele centrale ale convorbirilor de la Paris dintre presedintele Emmanuel Macron, presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen si liderul chinez, Xi Jinping, aflat in vizita in Franta. Uniunea Europeana…

Ce arme poate primi Ucraina prin pachetul de ajutor de 61 de miliarde de dolari al SUA și cum poate fi schimbat razboiul cu Rusia (BBC)

17:05, 22.04.2024 - Pachetul de ajutor militar de 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina a fost aprobat de Congresul SUA și ar putea fi semnat in cateva zile. O analiza BBC detaliaza ce arme ar putea primi ucrainenii și ce diferența ar putea face pe front in incercarea de a opri armata Rusiei sa avanseze.


Ce parere ai despre aceasta stire?