Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO de exceptie! Printul William a devenit artist!

Publicat:

Nimeni nu se astepta ca o seara de caritate formala sa fie atat de distractiva, asa cum s-a intamplat aseara la , eveniment desfasurat la din Londra. Evenimentul de caritate, care si-a propus sa adune bani pentru organizatia Centrepoint, a beneficiat de prezenta unor oaspeti de seama precum Printul William, si . si familia sa s-au fotografiat impreuna cu a fost invitat de sa i se alature pe scena, in timp ce acesta a cantat piesa “Living on a Prayer”, iar acesta a acceptat dupa ce si

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Printul William si-a sarbatorit ziua de nastere la concertul lui Taylor Swift de la Londra

12:30, 23.06.2024 - Taylor Swift a dat startul etapei londoneze a turneului sau mondial "Eras", intampinandu-l pe prințul William, care și-a sarbatorit cea de-a 42-a zi de naștere, și a publicat sambata un selfie alaturi de...

Taylor Swift, selfie regal la concertul de la Londra: Artista s-a fotografiat cu printii William și George, si printesa Charlotte

19:45, 22.06.2024 - Taylor Swift a facut un selfie regal perfect inainte de concertul sau de la Wembley, pozand alaturi de printul de Wales si de doi tineri fani ai muzicii sale, printul George si printesa Charlotte, relateaza bbc.com, citat de news.ro.

Prințul William, George și Charlotte, selfie in culise cu Taylor Swift. in turneul artistei la Londra: „O seara minunata”

16:30, 22.06.2024 - Taylor Swift a facut un selfie cu Prințul William, Prințul George și Prințesa Charlotte in timpul turneului sau Eras Tour la Londra vineri, 21 iunie, fotografie impartașita pe contul oficial Instagram al Prințului și Prințesei de Wales.

Taylor Swift isi lanseaza la Paris turneul triumfal in Europa

13:45, 07.05.2024 - Megastarul american Taylor Swift da startul turneului sau record in Europa, joi, la Paris, concertele din capitala Frantei fiind urmate de reprezentantii la Lyon, Madrid, Londra si Munchen, transmite marti AFP, potrivit Agerpres.

Taylor Swift iși aduce turneul fenomen „The Eras Tour” in Europa / Țarile in care va canta

13:30, 07.05.2024 - ​Megastarul american Taylor Swift da startul turneului sau record in Europa, joi, la Paris, concertele din capitala Frantei fiind urmate de reprezentantii la Lyon, Madrid, Londra si Munchen, transmite marti agenția AFP, citata de Agerpres.

Fanii lui Taylor Swift au luat cu asalt un bar din Londra, din cauza ca numele acestuia apare pe noul album al cantareței

22:00, 22.04.2024 - Fanii cantaretei Taylor Swift au luat cu asalt The Black Dog, un pub din sud-vestul Londrei, dupa ce localul a fost mentionat in noul album al cantaretei americane, ”The Tortured Poet’s Department”, relateaza Reuters.

Un pub din Londra, menționat de Taylor Swift pe noul album, este sufocat de fanii artistei

21:21, 22.04.2024 - Pubul Cainele Negru din Vauxhall (The Black Dog in Vauxhall) a cunoscut un succes neașteptat dupa ce a fost menționat pe ultimul album al artistei Taylor Swift. Fanii cantareței se ingramadesc in pubul din Londra și incearca sa cumpere suverniruri.

Un artist face naveta cu avionul din Argentina in Marea Britanie, pentru ca e mai ieftin decat sa stea in chirie la Londra

20:35, 20.04.2024 - Un artist care a fost evacuat din chirie de proprietarul casei in care locuia la Londra a inceput sa faca naveta din Argentina, unde chiria este mult mai ieftina și acopera costul biletului de avion, relateaza The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?