Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO | Cum arată măștile cu mesaje creștine făcute de măicuțele unui lăcaş de cult din Dobrogea: "Venim în sprijinul oamenilor cu un strop de speranță"

Publicat:

Maicutele unui lacas de cult din Dobrogea au gasit o metoda adaptata vremurilor de a readuce increderea in sufletele oamenilor. In atelierele asezamantului fac masti de protectie reutilizabile, pe care brodeaza mesaje crestine.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Telefobia”: Oamenilor le e tot mai frica sa raspunda la telefon. Motivele pentru care prefera sa comunice prin mesaje

10:36, 24.06.2024 - Explozia rețelelor sociale și era digitala ne-au afectat capacitatea de a comunica liber și direct cu cei din jurul nostru. Tot mai mulți oameni evita telefoanele și prefera sa comunice doar prin mesaje.

Liderul PNL Cluj, dupa primele rezultate din alegeri: „Va mulțumim inca o data pentru sprijinul vostru și va asiguram ca vom munci neincetat pentru a indeplini promisiunile facute”

07:40, 10.06.2024 - Potrivit rezultatelor EXIT-POLL la alegeri europarlamentare 2024 in Romania, conform CURS-Avangarde (ora 22:00), coaliția PSD-PNL a caștigat alegerile cu 54% din voturi. Astfel, europarlamentarul Daniel Buda a obținut un nou mandat.

Mesaje de dezamagire pe care sa le trimiți oamenilor care te-au mințit. SMS-uri pentru tradatori

20:55, 02.06.2024 - Eșecul este o parte inevitabila a vieții, la fel ca și dezamagirea. Cu excepția cazului in care cineva a trait o viața complet fermecata, nu exista oameni care sa nu se fi confruntat cu dezamagirea la un moment dat in viața sa. Important este cum o gestionam, pentru a o transforma in ceva pozitiv. Iata…

Nicolae Ciuca, in comuna Seaca de Camp: Nu trebuie sa venim cu promisiuni goale in fata oamenilor, ci sa le prezentam fapte. Si alesii PNL au ce spune!

20:50, 02.06.2024 - Nicolae Ciuca, presedintele PNL, a declarat dupa ce a mers in campanie in comuna Seaca de Camp, foarte aproape de locul unde a copilarit, ca liberalii nu trebuie sa vina cu promisiuni goale in fata oamenilor, ci sa le prezinte fapte, pentru ca alesii PNL au ce spune.

Fapte bune de sarbatori: Copiii sarmani au primit haine și alimente cu sprijinul preotului Dan Damaschin

08:35, 06.05.2024 - In inima județului Iași, intr-un sat uitat de vremuri și de lume, Paștele a adus o raza de speranța pentru copiii nevoiași prin implicarea preotului Dan Damaschin.In fiecare an, sarbatorile vin cu așteptari și dorințe, dar pentru copiii din familii nevoiașe, speranța de a primi macar strictul necesar…

Ciuca: Invațamintele creștine ne amintesc ca impreuna putem sa depașim greutațile vieții și ne dau speranța

11:00, 05.05.2024 - Președintele Senatului Romaniei, Nicolae Ciuca a subliniat in cadrul unui mesaj transmis cu ocazia Sarbatorilor Pascale ca „invațamintele creștine ne amintesc ca impreuna putem sa depașim greutațile vieții și ne dau speranța intr-un viitor mai bun”

Mesaje de Florii 2024. SMS-uri, urari și felicitari care pot fi transmise persoanelor care isi sarbatoresc onomastica | albaiuliainfo.ro

00:25, 27.04.2024 - SMS-uri, felicitari și urari onomastice creștine de Sarbatoarea Floriilor 2024 • Mesaje de Florii • Urari de Florii creștine | albaiuliainfo.ro Creștinii ortodocși sarbatoresc duminica Floriile, ziua in care, in mod tradițional, persoanele cu nume de flori iși aniverseaza onomastica. ziarulunirea.ro…

Deputatul Bota Calin: venim in sprijinul cetațenilor. Certificatul de identitate sportiv se poate obține și online!

01:00, 19.04.2024 - Camera Deputatilor a adoptat un proiect de lege care prevede ca Agentia Nationala pentru Sport va fi obligata sa puna la dispozitia cetatenilor o platforma de comunicare online prin care sa se poata obtine certificatul de identitate sportiv sau radierea lui. „Certificatul de identitate sportiv se va…


Ce parere ai despre aceasta stire?