Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" a avut parte de acuzaţii grave: "Te-ai folosit de fiica mea"

Publicat:

Cristian si Elly traverseaza o noua perioada de foc în relatia lor. Voturile telespectatorilor si popularitatea cuplului i-a facut pe multi fani si show-ului sa intre la suspiciuni si sa li se caute nod în papura. 

Daca de-a lungul competitiei, tatal lui Elly a fost cel care i-a interzis fetei continuarea show-lui , iata ca rolurile s-au schimba. Mama concurentei a intervenit pe parcursul emisiunii TV de marti dupa amiaza, iar acuzatiile pe care le-a  adus au fost grave si dureroare.

Potrivit marturisirilor facute de femeie, Elly si…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 9. Ce a publicat Antonia in mediul online dupa eliminare. Cum și-a emoționat susținatorii

15:40, 06.07.2024 - La scurt timp de la ieșirea din casa Mireasa sezonul 9, Antonia a facut o postare emoționanta pe contul de Instagram. Iubita lui Cristian a distribuit unde videoclip ce le-a transmis susținatorilor ei o mulțime de emoții.

Mireasa sezonul 9, 5 iulie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre cele doua cupluri nominalizate. Ce a anunțat Simona Gherghe

17:05, 05.07.2024 - In cursa de eliminare care a fost valabila pana in gala de pe 5 iulie 2024 de la Mireasa s-au aflat doua cupluri: Cristian și Antonia și Albert și Laura. Simona Gherghe a anunțat rezultatul!

Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata de la Mireasa a implinit un an. Ce mesaj emoționant a transmis fosta concurenta pentru micuța: “Am emoții mari”

19:40, 12.06.2024 - Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata a implinit un an, iar parinții sunt in culmea bucuriei. Micuța Jessica Ilinca le-a schimbat viața celor doi de cand a venit pe lume, iar acum, de ziua sa, mamica a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare in care iși marturisește sentimentele.

Mireasa sezonul 9, 10 iunie 2024. Elena, reacție dura dupa ce a vazut-o pe Antonia ca interacționeaza cu Valentin. Ce a urmat

17:50, 10.06.2024 - Dupa ce i-a fost blocata comunicarea cu Cristian, Antonia a interacționat cu Valentin de mai multe ori, iar acest lucru a enervat-o la culme pe Elena, care nu și-a mai putut stapani reacțiile. Cele doua concurente și-au adresat replici dure.

Concurenta de la Mireasa care intra in cursa pentru eliminare alaturi de Cristian. Cum au votat mamele

10:50, 18.05.2024 - Cine este concurenta care va intra in cursa pentru eliminare alaturi de Cristian. Voturile mamelor au jucat un rol foarte important aici! Cei doi au mari emoții din cauza faptului ca unul dintre ei va merge acasa.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia și Cristian, tensiuni in cuplu din cauza scandalului cu Andrada. Ce i-a spus concurentul iubitei sale: „Am fost mai drastic”

00:10, 18.05.2024 - Antonia și Cristian s-au certat din cauza tensiunii competiției. Cei doi au avut mai multe discuții in contradictoriu, mai ales dupa ce Andrada a facut cateva acuzațiile grave la adresa concurentei.

Mireasa - Capriciile iubirii. Cristian și Antonia s-au reintalnit in a doua zi de Paște: „Am venit mult mai ințeleapta”. Iși dorește sa ramana pana la finalul competiției

20:35, 06.05.2024 - Antonia a fost eliminata in urma cu mai bine de o saptamana de la Mireasa, dar astazi ea și Cristian s-au reintalnit. Concurentul a cerut ca iubita lui sa revina in competiție, iar concurenta spune ca este pregatita sa se intoarca, de aceasta data mult mai ințeleapta.

O femeie a folosit sperma congelata a fiului sau mort pentru a avea o fiica. Cum a fost posibil

17:01, 12.04.2024 - Ana Obregon, in varsta de 69 de ani, a devenit din nou mama in urma cu un an, dupa ce a adus pe lume o fiica prin intermediul unei mame surogat, și a șocat lumea cand a anunțat ca tatal fetiței este fiului ei, Aless Lequio, relateaza Mirror.


Ce parere ai despre aceasta stire?