Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: Cercetătorii au creat flori care emit lumină, cu ajutorul genelor prelevate de la ciuperci luminescente

Publicat:

O echipa internationala de oameni de stiinta a reusit sa creeze in laborator flori care emit lumina prin editarea ADN-ului plantelor, informeaza si . Potrivit cercetatorilor, frunzele si florile luminescente adauga o dimensiune neobisnuita unui decor si ofera totodata o perspectiva noua pentru explorarea proceselor interne ale plantelor. Oamenii de stiinta au […] Articolul VIDEO: Cercetatorii au creat flori care emit lumina, cu ajutorul genelor prelevate de la ciuperci luminescente apare prima data in Monitorul de Vrancea .

Citeste articolul mai departe pe monitorulvn.ro…  

Sursa articol: monitorulvn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oamenii de știința au creat un colorant stralucitor care poate ajuta la eradicarea definitiva a cancerului. Cum funcționeaza acesta

13:30, 10.06.2024 - Oamenii de stiinta au dezvoltat un colorant stralucitor care se lipeste de celulele canceroase si le ofera chirurgilor o „a doua pereche de ochi” pentru a le indeparta in timp real si a eradica definitiv boala. Expertii spun ca aceasta descoperire ar putea reduce riscul de reaparitie a cancerului si…

Un nou virus mortal creat in laboratoarle din China poate ucide „in doar trei zile”

13:20, 27.05.2024 - Cercetatorii de la Universitatea de Medicina Hebei au imitat componente ale virusului mortal care a facut ravagii in Africa de Vest intre 2014 și 2016, in incercarea de a studia efectele acestuia. Echipa a folosit un virus cunoscut sub numele de stomatita veziculoasa și l-a modificat pentru a transporta…

Oamenii de știința au creat un oțel inoxidabil care ucide bacteriile 

05:10, 23.05.2024 - Experții de la Georgia Institute of Technology au prezentat o noua abordare promițatoare pentru combaterea infecțiilor bacteriene. Studiul, publicat pe Small, dezvaluie potențialul oțelului inoxidabil pe baza de cupru de a distruge bacteriile daunatoare. Utilizat pe scara larga in spațiile publice,…

Misterul ‘Copacului vieții’ a fost rezolvat de oamenii de știința. Povestea lui a inceput in urma cu 21 de milioane de ani

07:56, 16.05.2024 - Oamenii de știința au rezolvat misterul originii stravechilor arbori baobab. Conform studiilor ADN, acești arbori emblematici au aparut pentru prima data in Madagascar, in urma cu 21 de milioane de ani, scrie BBC. Semințele lor au fost ulterior transportate de curenții oceanici in Australia și, de asemenea,…

DE PAȘTI. O poezie și urari de la domnul doctor Virgil Razeșu

17:55, 04.05.2024 - In noaptea plina de lumina a-nvierii, Despovarați de griji și de pacat, Ieșim in calea celor de-o credința, Și bucuroși ca suntem impreuna, Rostim smeriți, HRISTOS A INVIAT! Purtam cu noi lumina din lumina Aprinsa in Ierusalimul departat, Și-așa precum pastrat e obiceiul, De doua mii de ani mai bine,…

O noua „lume” descoperita in adancurile Pamantului. Ecosistemul gigantic plin de viața uimeste oamenii de stiinta

08:25, 04.05.2024 - Cercetatorii vorbesc despre o noua „lume” descoperita in adancurile Pamantului. Este vorba despre un ecosistem gigantic, plin de viața, care a uimit oamenii de știința. Miliarde și miliarde de microorganisme traiesc la doar cațiva kilometri sub suprafața solului, potrivit unei echipe internaționale…

10 propoziții care iți pot schimba perspectiva despre viața

19:40, 26.04.2024 - ■ Psiholog Dr. Ana Aurelia Hutanu ■ Dau mai departe cateva idei care circula in mediul online și pe care le gasesc utile daca le acordam suficienta considerație: Oamenii nu sunt impotriva ta. Ei sunt pentru ei. Urca munții nu ca sa te vada lumea, ci pentru ca tu sa vezi lumea. Invața mai multe […] Articolul…

Descoperire inedita: O pasare „gesticuleaza” ca oamenii

17:30, 29.03.2024 - Un studiu observational a descoperit pentru prima data ca o specie de pasare foloseste comunicarea gestuala, despre care se credea ca este apanajul exclusiv al oamenilor. Un studiu condus de Universitatea din Tokyo, publicat la 25 martie in revista Current Biology, explica modul in care micul si coloratul…


Ce parere ai despre aceasta stire?