Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Cel puțin 35 de morţi în urma inundaţiilor şi alunecărilor de teren care au afectat India

Publicat:

Cel putin 35 de persoane au murit in urma alunecarilor de teren si a inundatiilor care au afectat statul indian Kerala (sud-vest) in ultima saptamana, au declarat luni responsabilii locali pentru gestionarea dezastrelor, potrivit dpa.

Douazeci si doua dintre victime si-au pierdut viata dupa ce doua alunecari de teren, survenite in districtele Kottayam si Iduki dupa ploile abundente inregistrate sambata, au maturat locuinte si au ingropat case in noroi si resturi, potrivit Agerpres.

Corpul unui copil de 7 ani a fost scos din moloz in Kottayam, unde a avut loc o alunecare de teren

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doua naufragii in largul Italiei: Cel putin 11 migranti morti si alte zeci dati disparuti

20:55, 17.06.2024 - Cel putin 11 persoane au murit, iar alte zeci au fost alte disparute in naufragiile a doua ambarcatiuni cu migranti, la Marea Mediterana, in largul coastei Italiei, una venind din Turcia, iar acealalta din Africa de Nord, anunta luni un ONG, Garda de Coasta si presa, relateaza AFP, potrivit news.ro.

Bilantul inundatiilor si alunecarilor de teren din Sri Lanka a crescut la 12 morti

15:45, 03.06.2024 - Bilantul victimelor viiturilor si alunecarilor de teren din Sri Lanka a crescut la 12, alte cinci persoane fiind date disparute, au anuntat luni autoritatile, informeaza DPA, potrivit Agerpres.

Cel puțin 31 de morți in urma unui atac israelian asupra unei tabere de refugiați

20:20, 19.05.2024 - Lovituri aeriene israeliene au provocat, duminica dimineata, moartea a cel putin 31 de persoane in tabara de refugiati de la Nuseirat, in centrul Fasiei Gaza,... The post Cel puțin 31 de morți in urma unui atac israelian asupra unei tabere de refugiați appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Cel puțin 47 de morți in urma inundațiilor devastatoare din nordul Afganistanului, conform oficialilor

14:51, 19.05.2024 - Cel putin 47 de persoane au murit dupa ce ploile torentiale si inundatiile au continuat in nordul Afganistanului, a anuntat duminica un oficial, dupa ce, in ziua precedenta, un bilant similar a fost anuntat intr-una din provinciile centrale, informeaza Reuters.

Cel putin cinci morti in urma prabusirii unei cladiri in constructie in Africa de Sud

23:11, 07.05.2024 - Cinci persoane au murit si zeci erau prinse in continuare sub darimaturi marti dimineata, dupa ce o cladire cu mai multe etaje s-a prabusit luni in orasul George din Africa de Sud, relateaza Reuters. Douazeci si sase de muncitori in constructii care se aflau in cladirea neterminata atunci cind aceasta…

Bilanț negru: 14 decese ca urmare a inundațiilor și alunecarilor de teren de pe insula indoneziana Sulawesi

07:55, 04.05.2024 - 14 persoane au murit in urma inundațiilor și a alunecarilor de teren care au lovit insula indoneziana Sulawesi. Peste 1.000 de case au fost afectate, 42 dintre ele fiind maturate din temelii, informeaza Mediafax.

Situație critica in Brazilia: morți si persoane date disparute in urma inundatiilor si alunecarilor de teren

03:55, 02.05.2024 - Potrivit informatiilor, 10 persoane si-au pierdut viata, iar alte 21 sunt date disparute din cauza ploilor abundente din aceasta saptamana cazute in statul Rio Grande do Sul din sudul Braziliei, iar guvernul local a avertizat ca situația este critica și s-ar putea deteriora și mai mult, scrie Rador…

Alunecari de teren in Congo: Cel putin 12 morti si 50 de disparuti

12:45, 15.04.2024 - Cel putin 12 persoane au murit si peste 50 sunt in continuare date disparute dupa ce ploile torentiale au provocat prabusirea unui ravene in apele unui rau din sud-vestul Republicii Democratice Congo, a precizat duminica un oficial local si lider al societatii civile, potrivit Reuters, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?