Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Ce apare în ultimul videoclip "Carla's Dreams"? El să fie solistul misterios?

Publicat:

Solistul trupei Carla's Dreams a stiut foarte bine sa-si acunda adevarata identitate pâna acum. Formatia a lansat un videoclip nou, iar în "Making of-ul" lui apare un personaj controversat.

Într-un nou clip cu membrii Carla's Dreams apare un personaj destul de cunoscut, despre care s-au zis multe. Este vorba de , regizorul despre care toata lumea a crezut la un moment dat ca este solistul de sub masca.
Cu toate acestea, barbatul care apare în montajul video este doar cel care se ocupa de videoclipurile trupei din .…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

INTERVIU EXCLUSIV Satoshi, noul artist moldovean, gata sa cucereasca scena romaneasca. „Romania este deschisa sa ne susțina”

15:40, 22.05.2024 - Satoshi este o voce fresh in peisajul muzicii urbane, un artist din Republica Moldova, gata sa cucereasca scena romaneasca. Artistul a ajuns sa fie cunoscut in țara noastra, odata cu colaborarea cu Carla's Dreams.

„Talismanul” Alin Oprea a aflat de la procurorii anti-mafia de infidelitatea buzoiencei Larisa

00:15, 22.05.2024 - Fost membru al trupei „Talisman”, Alin Oprea a divorțat de prima soție, buzoianca Larisa Uța, in anul 2021, dupa ce a aflat ca aceasta il inșelase. Solistul trupei Talisman a ascuns, timp de doi ani, pentru a-și proteja familia, infidelitatea fostei soții, care l-a lasat fara 1.000.000 euro. Alin Oprea…

Solistul trupei Carla’s Dreams, sub influența substanțelor interzise pe scena?! Imagini virale

09:31, 21.05.2024 - Solistul trupei Carla's Dreams, sub influența substanțelor interzise pe scena?! Imagini virale Continue reading Solistul trupei Carla’s Dreams, sub influența substanțelor interzise pe scena?! Imagini virale at Tabu.

VIDEO Solistul vocal de la Carla's Dreams, acuzat ca ar fi urcat pe scena drogat. Reacția artistului

00:11, 20.05.2024 - Vocalistul și liderul trupei Carla's Dreams a manifestat un comportament bizar, in timpul unui concert pe care l-a susținut recent, la Craiova. Un fan a filmat momentul indeaproape și a presupus ca artistul ar fi fost „spart de drogat”.

Tinerii fug din Republica Moldova: Cei mai mulți moldoveni care au migrat in ultimul timp au intre 25 și 34 de ani

18:20, 05.05.2024 - Republica Moldova are oameni in varsta apta de munca, doar ca aceștia nu se afla in țara. Dintre cei aflați acum in țara, intr-un viitor apropiat, mai mult de jumatate se vor afla peste hotare. Grupul de varsta care cel mai mult migreaza in ultima perioada este de la 25 la 34 de ani, se arata intr-o…

VIDEO Cum s-ar schimba lucrurile pentru artiștii de peste Prut daca Moldova ar adera la UE/ Satoshi: ”Tot ce ține de gestiunea colectiva, a drepturilor de autor, a drepturilor conexe, patrimoniale, in Republica Moldova este nefuncționala”

19:20, 08.04.2024 - Artistul moldovean Satoshi (Vlad Sabajuc, 25 de ani), care a colaborat printre altele și cu Carla’s Dreams, a vorbit, intr-un interviu pentru ENTR, despre legatura puternica dintre Republica Moldova și Romania, cum sunt vazuți la noi artiștii de peste Prut și care este secretul succesului acestora,…

VIDEO Cum explica un artist de muzica urbana de peste Prut succesul lor in Europa/ Satoshi: ”Ca orice emigranți, noi tindem sa ne zbatem mai mult”

18:15, 08.04.2024 - Artistul moldovean Satoshi (Vlad Sabajuc, 25 de ani), care a colaborat printre altele și cu Carla’s Dreams, a vorbit, intr-un interviu pentru ENTR, despre legatura puternica dintre Republica Moldova și Romania, cum sunt vazuți la noi artiștii de peste Prut și care este secretul succesului acestora,…

VIDEO Cum explica un artist de muzica urbana de peste Prut succesul lor in Europa/ Satoshi, colaborator Carla’s Dreams: ”Ca orice emigranți, noi tindem sa ne zbatem mai mult”

07:36, 08.04.2024 - Artistul moldovean Satoshi (Vlad Sabajuc, 25 de ani), care a colaborat printre altele și cu Carla’s Dreams, a vorbit, intr-un interviu pentru ENTR, despre legatura puternica dintre Republica Moldova și Romania, cum sunt vazuți la noi artiștii de peste Prut și care este secretul succesului acestora,…


Ce parere ai despre aceasta stire?