Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Ben Arfa a marcat un gol nebun pentru Newcastle

Publicat:

a ridicat in aer publicul de pe St. James' Park cu un gol de senzatie in Newcastle - Bolton 2-0.

Click aici pentru a vedea golul lui Ben Arfa!

Mijlocasul lui Newcastle a marcat un gol incredibil in meciul de astazi cu Bolton. Francezul a preluat o minge in propria jumatate, driblind un adversar si a plecat intr-o cursa senzationala spre poarta adversa. A trecut fara emotii de alti trei jucatori ai lui Bolton, dupa care l-a executat pe portarul .

Scorul final de 2-0 avea sa fie stabilit de .

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razvan Marin, dupa ce a marcat golul care a CALIFICAT Romania in optimile Euro 2024: „Ne-am indeplinit obiectivul”

21:45, 26.06.2024 - Istorie! Romania s-a calificat pentru a doua oara in optimile unui Campionat European. Acest lucru a fost posibil și datorita lui Razvan Marin (28 de ani), cel care a inscris golul naționalei in meciul cu Slovacia, ultimul din grupa E. Marin a devenit golgheterul Romaniei la un Campionat European, la…

Olanda a jucat cu Polonia in primul tur al Euro 2024

19:10, 16.06.2024 - In meciul din turul 1 al fazei grupelor Euro 2024, Olanda a invins Polonia. Intalnirea s-a incheiat cu scorul de 2:1, transmite gazeta.ru. Adam Buksa a deschis scorul pentru naționala Poloniei. A marcat in minutul 16. Cody Gakpo a marcat pentru Olanda, egaland scorul in minutul 29 al meciului. In minutul…

Fotbal: Andrei Cordea a marcat pentru Al-Tai, in Arabia Saudita

00:15, 24.05.2024 - Mijlocasul roman Andrei Cordea a marcat golul echipei Al-Tai, invinsa de campioana Al-Hilal cu scorul de 3-1, joi seara, la Riad, intr-o partida din etapa a 33-a, penultima, a ligii saudite de fotbal, potrivit Agerpres.

Mijlocasul roman Andrei Artean a marcat primul sau gol in campionatul de fotbal al Ciprului

04:55, 09.05.2024 - Mijlocasul roman Andrei Artean a marcat primul sau gol in campionatul de fotbal al Ciprului, miercuri, pentru Apollon Limassol, care a surclasat-o pe Zakakiou cu 5-1, in deplasare, intr-o partida din faza play-out, informeaza AGERPRES.Artean, introdus pe teren in min.

Nicolae Stanciu este in forma: gol și pasa dcisiva, sambata, in etapa a 28-a a primei ligi saudite de fotbal

03:20, 21.04.2024 - Mijlocasul roman Nicolae Stanciu a fost esential pentru formatia Damac FC, in meciul castigat cu scorul de 2-1 in deplasare cu Al-Okhdood, sambata, in etapa a 28-a a primei ligi saudite de fotbal, informeaza AGERPRES.Stanciu a deschis scorul in min.

Opriți MACELUL! Inlocuitorul lui Dragușin la Spurs, pus in cap de doua ori in doua minute!

15:30, 13.04.2024 - Prima repriza de coșmar pentru Tottenham și mai ales stoperul Micky van de Ven (22 de ani) pe St. James' Park, contra lui Newcastle. Expus de gafele fundașilor laterali, olandezul care a redevenit titular in detrimentul lui Radu Dragușin s-a facut de ras la ambele goluri ale „coțofenelor”, la pauza…

Premier League: Newcastle vs Tottenham - Echilibru pe St.James’ Park

09:45, 13.04.2024 - Newcastle - Tottenham, meci contand pentru etapa a 33-a din campionatul Angliei, este programat, sambata, 13 aprilie, de la ora 14:30, pe St. James’ Park, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

Faza controversata de arbitraj in Sepsi - Farul » Gazdele au marcat, golul a fost ANULAT, iar apoi au urmat doua goluri in doua minute!

21:40, 05.04.2024 - Faza discutabila de arbitraj in Sepsi - Farul. Covasnenii au deschis scorul in minutul 40, dupa reușita lui Darius Oroian (20 de ani), insa reușita a fost anulata dupa intervenția VAR. In minutul 40 a avut loc o faza controversata de arbitraj. La scorul de 0-0, „centralul” Andrei Chivulete i-a anulat…


Ce parere ai despre aceasta stire?