Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Baza militară misterioasă care se construieşte pe o insulă vulcanică din largul Yemenului

Publicat:

O baza militara misterioasa se construieste pe o insula vulcanica din largul Yemenului pe o ruta maritima importanta atat pentru petrol, cat si pentru marfa si care leaga de , relateaza „”, citat de adevarul.ro.

Citeste articolul mai departe pe historia.ro…  

Sursa articol: historia.ro


Stiri pe aceeasi tema

SUA afirma ca au distrus doua baze ale rebelilor houthi din Yemen, care ataca nave comerciale

10:25, 20.06.2024 - Armata americana a anuntat miercuri seara ca a lovit doua baze ale rebelilor houthi in Yemen, printre care un centru de comanda, dupa o serie de atacuri ale acestora din urma impotriva navelor comerciale care circula prin Marea Rosie si Golful Aden, relateaza AFP, potrivit Agerpres.In afara de centrul…

Noua soldati au fost raniti intr-o explozie la o baza militara din Cehia, folosita pentru antrenarea trupelor ucrainene

16:56, 17.06.2024 - Noua soldati au fost raniti intr-o explozie care s-a produs luni intr-o baza militara ceha folosita pentru antrenarea trupelor ucrainene, au anuntat armata si surse medicale, potrivit The Guardian, preluat de News.ro. 

Franța construiește o tabara militara uriașa pentru securitatea Jocurilor Olimpice de la Paris

20:40, 13.06.2024 - Pentru a asigura securitatea Jocurilor Olimpice de la Paris din 2024, Franța construiește, intr-un ritm alert, cea mai mare tabara militara din Europa de dupa al Doilea Razboi Mondial. Situata pe locul unui fost parc de distracții din estul Parisului, tabara va gazdui 4.500 de soldați.

Alerta in largul Yemenului: rebelii houthi au lovit cu o racheta o nava cargo sambata seara

04:40, 09.06.2024 - O racheta a lovit o nava cargo sambata seara in largul Yemenului, unde atacurile rebelilor houthi sunt in crestere impotriva navelor comerciale, a anuntat compania britanica de securitate maritima Ambrey, care nu a raportat raniti, relateaza AFP, citat de AGERPRES.

Un petrolier fost lovit de o racheta in Marea Rosie

16:40, 18.05.2024 - Un graffiti pe un perete infațișeaza un luptator Houthi care oprește o nava israeliana in largul coastei Yemenului, in Sanaa, Yemen, 19 februarie 2024. Houthii din Yemen au revendicat responsabilitatea pentru un nou atac cu rachete in Golful Aden asupra unei nave de marfa inmatriculata in Regatul Unit.…

O nava militara greceasca a interceptat doua drone houthi in Marea Roșie

09:20, 25.04.2024 - O nava militara greceasca din cadrul misiunii Uniunii Europene in Marea Roșie a interceptat, joi, doua drone lansate de militanții Houthi din Yemen spre o nava comerciala, au declarat oficiali din cadrul Ministerului grec al Apararii, noteaza Mediafax.

Grecia incepe programul de compensații pentru turiștii evacuați vara trecuta din calea incendiilor de pe insula Rodos. Cum funcționeaza

11:05, 11.04.2024 - La noua luni dupa incendiile care au devastat Rodos, autoritațile elene au lansat primele vacanțe „gratuite” pentru mii de turiști care au fost forțați sa fuga de pe insula greceasca, relateaza The Guardian.Incepand din aceasta saptamana, pana la 25.000 de turiști afectați vor fi eligibili pentru compensații,…

O nava militara germana a interceptat o racheta Houthi in Marea Roșie

22:20, 06.04.2024 - Misiunea navala a Uniunii Europene in Marea Roșie a anunțat sambata ca inca o racheta lansata de Houthi a fost interceptata. O nava germana a reușit sa doboare racheta. Misiunea se desfașoara in zona pentru a proteja navele comerciale, relateaza Mediafax.


Ce parere ai despre aceasta stire?