Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Baie de sânge în Gaza: cel puțin 22 de morţi şi 45 de răniţi într-un atac lângă biroul Crucii Roşii

Publicat:
VIDEO Baie de sânge în Gaza: cel puțin 22 de morţi şi 45 de răniţi într-un atac lângă biroul Crucii Roşii

al (CICR) a anuntat vineri seara ca 22 de persoane au fost ucise si 45 au fost ranite in urma unui atac cu "proiectile de mare calibru" care a afectat biroul sau din Gaza, care este inconjurat de sute de refugiati palestinieni, ce traiesc in corturi, relateaza sambata AFP si dpa, relataza Agerpres.

El ejercito sionista perpetro una terrible matanza hoy en el campo de refugiados de Al-Mawasi, al oeste de Rafah, bombardeando los alrededores de las tiendas de campana y matando a mas 18 palestinos. No deja de sorprender como estas masacres pasan inadvertidas…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sora lui Barack Obama, printre protestatarii din Kenya imprastiati cu gaze lacrimogene. Cel putin cinci morti si zeci de raniti

23:10, 25.06.2024 - Auma Obama, sora vitrega a fostului președinte american Barack Obama, s-a aflat printre protestatarii afectati de gazele lacrimogene folosite de forțele de ordine impotriva manifestanților din fața Parlamentului de la Nairobi.

22 de morți și 45 de raniți intr-un bombardament de langa biroul Crucii Roșii din Gaza

09:15, 22.06.2024 - Cel puțin 22 de persoane au murit și alte 45 au fost ranite intr-un bombardament de langa biroul Crucii Roșii din Gaza. Proiectile de mare calibru au lovit zona dens populata de refugiați, care traiesc in corturi.

Cel putin 22 de palestinieni ucisi intr-un bombardament langa biroul Crucii Rosii din Gaza, intr-o zona care fusese declarata "sigura"

07:30, 22.06.2024 - Comitetul International al Crucii Rosii (CICR) a anuntat ca 22 de persoane au fost ucise intr-un atac cu obuze care a afectat biroul sau din Gaza, inconjurat de sute de refugiati palestinieni care traiesc in corturi, scrie BBC.

Tragedie in Republica Ceha: Cel puțin patru morți și zeci de raniți in urma unui accident feroviar VIDEO

07:00, 06.06.2024 - Cel puțin patru persoane și-au pierdut viața și alte cateva zeci sunt ranite intr-o coliziune dintre un tren de pasageri și un convoi de marfuri din centrul Republicii Cehe, miercuri seara, informeaza serviciile de salvare, potrivit AFP.

Razboi in Gaza, ziua 233. Cel putin 35 de morti in urma unui atac aerian al IDF in Rafah

08:35, 27.05.2024 - Loviturile aeriene israeliene au ucis cel putin 35 de persoane si au ranit alte zeci de persoane intr-o zona din orasul Rafah, situat in sudul Fasiei Gaza, potrivit oficialilor palestinieni din cadrul serviciilor de sanatate si de urgenta civila. Armata israeliana a declarat ca fortele sale aeriene…

Dezastru in Germania – morți și raniți VIDEO

16:15, 16.05.2024 - Dezastru in Germania – morți și raniți             Trei persoane au murit și cel puțin 16 au fost ranite, dupa ce o explozie la un magazin din Dusseldorf, Germania, a provocat un incendiu masiv. Explozia a avut loc in jurul orei 02:00 dimineața, ora locala, intr-un mic magazin de la parterul unui bloc…

Un panou publicitar uriaș s-a prabușit in India in timpul unei furtuni: 12 morți și cel puțin 60 de raniți

12:15, 14.05.2024 - Douasprezece persoane au fost ucise si cel putin 60 au fost ranite cand un panou publicitar s-a prabusit luni din cauza unei puternice furtuni la Mumbai, au anuntat autoritatile municipale din capitala financiara a Indiei situata in vestul tarii, noteaza AFP.

VIDEO - Cursa de mașini cu final tragic: Cel puțin șase morți și zeci de raniți

11:50, 22.04.2024 - O mașina de curse scapata de sub control a omorat șapte oameni in Sri Lanka. Mașina a intrat in mulțime și a ranit cel puțin 21 de spectatori. Pe lista victimelor sunt un copil și mai mulți organizatori ai cursei, noteaza Mediafax.


Ce parere ai despre aceasta stire?