Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO! Au tipat ca nebunii la Un Show Pacatos!

Publicat:

Dupa ce , unul dintre cei mai cunoscuti comentatori sportivi din Romania, a doborat recordul mondial la tipat "Gooool", a organizat un concurs de exclamat in direct. Din pacate, Mitoseru, Stoian sau nu au reusit sa se ridice la nivelul asteptarilor.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | GOOOOL Razvan Marin in meciul cu Slovacia! Penalty executat perfect și egalitate

19:45, 26.06.2024 - VIDEO | GOOOOL Razvan Marin in meciul cu Slovacia! Penalty executat perfect și egalitate VIDEO | GOOOOL Razvan Marin in meciul cu Slovacia! Penalty executat perfect și egalitate GOOOOOOOL Razvan Marin in minutul 37! Mijlocașul trimite in plasa, iar Romania restabilește egalitatea! Execuție imparabila…

VIDEO | EURO 2024: GOOOOL Romania! Albaiulianul Nicolae Stanciu, gol fabulos la Euro 2024, in Romania – Ucraina!

16:46, 17.06.2024 - VIDEO | EURO 2024: GOOOOL Romania! Albaiulianul Nicolae Stanciu, gol fabulos la Euro 2024, in Romania – Ucraina! EURO 2024: GOOOOL Romania! Albaiulianul Nicolae Stanciu, gol fabulos la Euro 2024, in Romania – Ucraina!  Albaiulianul Nicușor Stanciu prinde un sut fabulos din 16 metri, direct in vinclu.…

Barlogul din centrul Bucureștiului deținut de miliardarul Daniel Dineș. cuibușorul de nebunii, pazit de soldați din Legiunea Straina!

19:15, 02.04.2024 - Cel mai bogat om din Romania și-a achiziționat o vila de lux in Dorobanți, pe care a platit o suma exorbitanta! Deși nu locuiește in țara, Daniel Dineș poposește la conac ori de cate ori vine sa iși viziteze amanta. VEZI AICI CAT A COSTAT ȘI CUMARATA PROPRIETATEA IMPRESIONANTA A OMULUI DE AFACERI!


Ce parere ai despre aceasta stire?