Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Andreea Tonciu "i so:ul ei, cuceriţi de chef celebru din Turcia! ToatĒ lumea îxi dorexte sĒ se pozeze cu el

Publicat:

Unul dintre cei mai buni bucEtari din Turcia a cucerit-o xi pe ! Acesta i-a pregEtit vedetei o cinE specialE! ~i nu numai cE bruneta xi sotul ei au fost rEsfEtati cu cele mai bune mancEruri, dar au scos xi o sumE frumoasE de bani din buzunar.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea muzicii. Un lautar celebru a murit dupa o lupta crancena cu boala

14:41, 16.06.2024 - Marius Baiazid a murit in aceasta dimineața dupa o lupta crancena cu o boala nemiloasa. Cantarețul era internat la Spitalul Municipal din București de la inceputul lunii dupa a inceput sa se simta tot mai rau.Familia, apropiații și fanii se rugau pentru sanatatea lui in mediul online. 

Este doliu in lumea filmului. Un actor celebru a fost ucis la doar 37 de ani

10:26, 27.05.2024 - De ce a fost ucis Johnny WactorPotrivit TMZ, mama lui Johnny, Scarlett, a anunțat vestea tragica, dezvaluind ca incidentul s-a petrecut dupa ce fiul ei și o colega de la munca au parasit un bar in primele ore ale dimineții. Cei doi și-au parcat mașinile la doua strazi distanța de local, iar Johnny și-a…

Doliu in lumea filmului! Un celebru actor a fost ucis. Mama sa a fost cea care a dat trista veste / FOTO

10:11, 27.05.2024 - Tragedie in lumea filmului internațional. Un cunoscut actor a fost ucis. Mama lui Johnny Wactor a declarat ca actorul a fost impușcat atunci cand s-a apropiat de trei barbați care se aflau langp mașina lui, in Los Angeles.

Un cuplu celebru divorțeaza dupa aproape doi ani de casatorie? Vestea care zguduie lumea mondena / FOTO

18:25, 16.05.2024 - Este vestea momentului in showbiz! Un celebru cuplu ar fi la un pas de divorț dupa doar doi anu de casatorie. Este vorba despre Jennifer Lopez și Ben Affleck, care ar fi la un pas sa se desparta dupa ce au devenit soț și soție in luna iulie a anului 2022.

Lumea intrata in sezonul revoltelor violente, deschise și iconoclaste

09:55, 04.05.2024 - Observatorii scenei internaționale sunt foarte atenți la o dezvoltare spectaculoasa care incepe in Turcia și poate schimba, amplifica sau modifica nu numai situația din Orientul Apropiat ci intregul echilibru forțe pe plan intențional.

Doliu in literatura! Un celebru scriitor internațional a murit: „Cei mai de succes...” / FOTO

16:35, 29.04.2024 - Lumea literaturii este in doliu! Un celebru scriitor internațional s-a stins din viața la varsta de 71 de ani. Cine a facut anunțul trist. Vestea tragica a venit intr-un moment delicat pentru fanii lui.

Medici renumiți in toata lumea in urologie și ginecologie vin la Cluj! Mergi la eveniment și primești un voucher pentru consultație gratuita

11:05, 22.04.2024 - Grupul Memorial Healthcare și Spitale din Turcia continua lupta pentru prevenția și tratarea eficienta a afecțiunilor urologice și ginecologice printr-un eveniment dedicat, cu invitați consacrați in domeniu!Spitale din Turcia, alaturi de Grupul Memorial Healthcare continua sa susțina lupta pentru…

Modelul celebru de mașina care dispare din toata lumea. Gigantul a anunțat oficial

15:00, 01.04.2024 - Un model celebru de mașina a fost scos din producție pentru totdeauna. A unul dintre cele mai vandute modele din istorie, chiar daca prețul ei nu a fost accesibil pentru toata lumea. O legenda auto dispare Audi este unul dintre comercianții de top de autoturisme. De-a lungul anilor, modelele loc au…


Ce parere ai despre aceasta stire?