Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Anamaria Prodan, totul despre scandalul din ultimele zile: "E jenant când ajuți un om..."

Publicat:

Este o sexy-impresara mereu cu cuvintele la ea! a dezvaluit totul despre scandalul din ultimele zile. Vedeta nu a fost deloc afectata despre ceea ce s-a spus, ba chiar mai mult, nu îi pasa.

Invitata în platoul "", a explicat ce s-a întâmplat.

"M-am trezit de dimineața, stau într-un stres... daca nu rezolv ultimele transferuri mor. Cred ca Gigi e foarte mândru. Când ai bani îți permiți. Daca ai bani stai în fața. (...) Nebunia din zilele astea.. ne-a prins pe toți…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Ronald Gavril nu se implica in scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Detaliile oferite de lupator: „Sunt alaturi de ea”

11:20, 14.06.2024 - Anamaria Prodan traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Ronald Gavril. Cu toate ca impresara este implicata intr-un scandal cu fostul soț, privind divorțul și partajul bunurilor, luptatorul prefera sa fie cat mai rezervat in aceasta situație delicata.

Xtra Night Show. Avocatul lui Laurențiu Reghecampf, detalii despre noul proces cu Anamaria Prodan. Declarații inedite: „A gasit...”

00:45, 14.06.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu se mai termina. Antrenorul a acuzat-o pe fosta soție ca a instrainat unul dintre bunurile pentru partaj, motiv pentru care a mers cu poliția la poarta acesteia. Cei doi au intra intr-un nou proces, iar avocatul fsotului fotbalis a oferit mai…

Xtra Night Show. De ce a ajuns Adriana Bahmuțeanu din vacanța la spital, pe perfuzii: "Dupa doua saptamani..." / VIDEO

08:10, 21.05.2024 - Invitata in platou Xtra Night Show, Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre motivul pentru care a ajuns din vacanța la spital, pe perfuzii. Vedeta spune ca a petrecut destul de mult, inca de dinaintea sarbatorilor de Paști, iar oboseala și-a cam spus cuvantul.

Xtra Night Show. Unde planuiesc sa plece in vacanța Ronald Gavril, Anamaria Prodan și copiii. Vedeta a vorbit și despre ce pregatește pe plan profesional: "Imi doresc..." / VIDEO

22:51, 16.05.2024 - In cadrul interviului pe care l-a acordat pentru Xtra Night Show, Anamaria Prodan a dezvaluit ca planuiește sa ia o mica pauza de la viața profesionala și sa plece intr-o vacanța de cateva zile alaturi de familie.

Xtra Night Show. Fiica cea mica a Anamariei Prodan se va opera, din nou, la genunchi. Cu ce probleme se confrunta Sarah Dumitrescu

23:31, 15.05.2024 - Anamaria Prodan se pregatește de gala de la Craiova, unde va fi prezent și Ronald Gavril. Copiii impresarei urmeaza sa vina și ei maine, mai puțin fiica ei cea mica. Vedeta spune ca Sarah Dumitrescu se va opera, din nou, la genunchi.

Xtra Night Show. Cristina Cioran nu mai vrea sa iși faca relație! Vedeta nu se gandește sa iși refaca viața, dupa scandalul cu Alex Dobrescu / VIDEO

23:20, 17.04.2024 - Cristina Cioran nu vrea sa iși faca o relație, dupa povestea pe care a trait-o alaturi de Alex Dobrescu, tatal fetiței sale. Vedeta nu se gandește sa iși refaca viața, dupa scandalul pe care l-a avut cu fostul ei partener. Ce a marturisit fosta prezentatoare TV, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

EXCLUSIV. Anamaria Prodan a cerut audierea Corinei Caciuc in divorțul cu Laurențiu Reghecampf. Declarații exclusive!

15:00, 10.04.2024 - Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continua! Deși ambii iși doresc sa divorțeze unul de celalalt, se pare ca mai au de așteptat! Anamaria Proban a cerut audierea Corinei Caciuc in procesul de divorț! Vedeta a facut declarații exclusive despre ce urmeaza sa se intample in instanța!


Ce parere ai despre aceasta stire?