Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Alertă maximă: Polonia aproape își triplează numărul soldaților la granița cu Belarus

Publicat:
VIDEO Alertă maximă: Polonia aproape își triplează numărul soldaților la granița cu Belarus

Tensiunea la granița polono-belarusa este in creștere. Pe fondul unor conflicte generate de migranți veniți din Belarus, Varșovia ia masuri suplimentare de securitate.Incepand cu luna august, Polonia va crește de la 6.000 la 17.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Polonia tripleaza numarul militarilor de la granița cu Belarus

21:30, 22.07.2024 - Ministrul polonez al apararii, Wladyslaw Kosiniak-Kamysz, a confirmat ca, incepand cu luna august, țara sa iși va tripla dimensiunea contingentului militar de la granița cu Belarus, marcand o escaladare majora a tensiunilor de lunga durata dintre cei doi vecini.

Polonia ia in calcul sa doboare rachete rusesti deasupra Ucrainei. Care sunt riscurile?

09:55, 13.07.2024 - Ministrul polonez de Externe Radoslaw Sikorski a declarat ca Varsovia ia in considerare o propunere din partea Kievului de a dobori rachetele rusesti care se indreapta spre teritoriul polonez in timp ce acestea se afla inca in spatiul aerian ucrainean, relateaza BBC.

VIDEO Situația degenereaza la granița Poloniei cu Belarus: Varșovia cere intervenția Germaniei și a Franței

23:21, 25.06.2024 - Polonia a cerut sprijin din partea Poliției și polițiștilor de frontiera din Germania și Franța, pentru a proteja granița cu Belarus, pe fondul unei crize migraționiste ce afecteaza securitatea zonala.

Din marele golf Guangdong-Hong Kong-Macao a plecat primul tren de marfa spre Europa

17:45, 25.06.2024 - Primul tren de marfa China-Europa cu plecare din marele golf Guangdong-Hong Kong-Macao a pornit din portul internațional Guangzhou, cel mai mare centru de containere feroviare din sudul Chinei. Acest tren va trece prin Mongolia, Rusia și Belarus, avand ca destinație Varșovia (Polonia). Trenul va parcurge…

Polonia ia masuri. Decizia luata in legatura cu granița sa cu Belarus

20:50, 10.06.2024 - Polonia va reintroduce o zona de interdicție la granița cu Belarus, a declarat ministrul adjunct de interne, scrie Reuters. Aceasta este o masura de sporire a securitații dupa moartea unui soldat polonez injunghiat la granița de migranți. Frontiera a fost un punct fierbinte de cand migranții au inceput…

VIDEO Tensiunea crește la granița polono-belarusa - Un soldat polonez a fost injunghiat de migranți

15:16, 28.05.2024 - Tensiunea crește la granița polono-belarusa. Astazi, un migrant care incerca sa intre ilegal in Polonia din Belarus a atacat și injunghiat un soldat polonez. O ambulanța militara l-a dus pe soldat la spital. Acum viața lui nu este in pericol, noteaza NEXTA.

VIDEO/ Imagini șocante din Polonia - Unul dintre cele mai mari centre comerciale din Varșovia, distrus in totalitate de un incendiu uriaș

15:55, 12.05.2024 - Un centru comercial din Varsovia a fost distrus aproape in totalitate de un incendiu masiv izbucnit sambata noaptea, fara a se inregistra victime umane, au anuntat autoritatile poloneze, potrivit Reuters.Complexul comercial Marywilska 44, ce gazduia aproximativ 1.

Fermierii polonezi ridica blocada care dureaza de mai multe luni la granita cu Ucraina

16:30, 29.04.2024 - Fermierii polonezi au incetat luni sa protesteze la ultimul punct de trecere a frontierei blocat cu Ucraina, au anuntat Kievul si Varsovia, suspendand o blocada care dureaza de mai multe luni si care a afectat relatiile bilaterale, relateaza Reuters. Ministerul agriculturii ucrainean a salutat, intr-un…


Ce parere ai despre aceasta stire?