Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO! A fost cântată de atâtea ori la X FACTOR dar niciodată AȘA! O fetiță de 5 ani spulberă concurența cu „Raise Me Up”

Publicat:

a cântat-o la X Factor România, la X Factor SUA iar la ediția din UK.

Dar o fetița de numai 5 ani a reușit sa SURPRINDA cu adevarat la un concurs din China cu interpretarea ei a melodiei &"&"!

Citeste AICI continuarea articolului si VEZI VIDEO!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Suma cheltuita de China pentru susținerea automobilelor electrice

14:40, 24.06.2024 - S-a facut un studiu. Reprezentanții Centrului pentru Studii Strategice și Internaționale s-au documentat cu privire la suma pe care China a cheltuit-o pentru susținerea industriei automobilelor electrice. China a cheltuit 230,8 miliarde de dolari pe parcursul a peste un deceniu pentru a susține industria…

Elena Matei, fosta concurenta Chefi la cuțite, a nascut. Ce mesaj a transmis dupa ce a adus pe lume o fetița

13:45, 14.06.2024 - Elena Matei a nascut! Fosta concurenta Chefi la cuțite sezonul 9 a adus pe lume o fetița și a dat vestea printr-o postare in mediul online. Cum s-a fotografiat pe patul de spital, la cateva ore dupa ce a dat naștere primului ei copil.

China și America aleg calea razboiului? Avertismentele unei catastrofe mondiale

16:00, 13.06.2024 - La fel ca Germania și Marea Britanie inainte de Primul Razboi Mondial, China și Statele Unite par sa fie blocate intr-o spirala descendenta, care s-ar putea incheia cu un dezastru pentru ambele țari și pentru intreaga lume. La fel ca și in situația de acum un secol, factori structurali profunzi alimenteaza…

Familia Caraman din Tulcea muta afacerile cu cereale la Constanta si spulbera concurenta. Smag Group SRL, fosta Cristian Impex SRL, locul I in top afaceri cu cereale din judetul Constanta (GALERIE FOTO+VIDEO)

17:05, 11.06.2024 - In baza bilanturilor depuse pe anul 2023, se intocmeste topul judetean si national al societatilor comerciale, tinand cont de cifra de afaceri si codul CAEN. Smag Group SRL 1994 Constanta, fosta Cristian Impex SRL 1994 Tulcea, prin Caraman George Cristian, s a clasat pe locul I, cu o cifra de afaceri…

Cum pot recaștiga constructorii de nave din Europa supremația mondiala, la concurența cu China și Coreea

06:15, 07.06.2024 - Romania, care in 1998 se situa pe locul 6 la nivel mondial in domeniul construcțiilor de nave, deține acum doar locul 7 in Europa, dar intre timp și industria navala europeana a pierdut supremația mondiala, acum deținand doar 15% din piața construcțiilor navale. In anii 80, industria construcțiilor…

Concurența din China și mașinile electrice schimba piața auto germana. Migrație in masa spre domeniul apararii

10:46, 21.04.2024 - Producatorii auto din Germania sunt in criza, atat din cauza concurenței din China, cat și a evoluției mașinilor electrice, ceea ce face ca mii de lucratori cu inalta calificare sa migreze.

Vehiculele electrice ale Volkswagen ”nu pot tine pasul” cu concurenta din China, potrivit directorul general al companiei germane

09:20, 06.04.2024 - Volkswagen vrea sa evite stabilirea unor obiective ”utopice” pentru cota sa de piata in China, a declarat vineri CEO-ul sau pentru ziarul german FAZ, adaugand ca orice peste 10% este ”foarte respectabil”, avand in vedere concurenta intensa, transmite Reuters.

Xi Jinping și Joe Biden au vorbit despre tensiunile China - SUA. „O concurenta intensa necesita o activitate diplomatica intensa”

22:20, 02.04.2024 - Presedintii chinez Xi Jinping si american Joe Biden au avut marti o convorbire telefonica, prima lor conversatie de la un summit in noiembrie anul trecut in California, avand ca obiectiv, potrivit Casei Albe, „gestionarea tensiunilor” dintre cele doua superputeri, relateaza AFP, preluata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?