Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Victorie pentru Olympique Marseille în primul meci din Ligue 1 din acest an: Scor 1-0 cu Bordeaux

Publicat:

In primul meci al etapei a 20-a a campionatului de fotbal al Frantei, a intrecut-o vineri in deplasare, cu scorul de 1-0, pe Bordeaux.

Unicul gol al intalnirii a fost marcat de (min.37), informeaza Agerpres.ro.

Sambata:

Lens - Rennes

Duminica

Brest - NiceClermont - ReimsMetz - StrasbourgNantes - MonacoLyon - Paris SG

Amanate

Montpellier - TroyesAngers - Saint-EtienneLille - Lorient

Lider in clasament este Paris SG cu 46 pct, urmata de Marseille 36 pct, Nice 33 pct etc.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Metz i-a decis soarta lui Laszlo Boloni: „Nu este capabil de a schimba dinamica”

10:46, 03.06.2024 - Sub comanda lui Laszlo Boloni (71 ani), Metz a retrogradat in Ligue 2, in urma barajului cu Saint-Etienne (1-2, 2-2), iar conform presei din Franța, a fost ultimul sau meci pe banca tehnica a echipei din nord-estul Franței, urmand sa fie demis. Imediat dupa ultimul fluier al partidei de pe „Saint-Symphorien”,…

Kylian Mbappe nu iși poate lua adio de la fanii lui PSG: Nu va juca in ultimul meci al sezonului din Ligue 1

12:51, 19.05.2024 - Starul Kylian Mbappe nu va evolua pentru Paris Saint-Germain in ultimul meci al echipei sale in actuala editie a campionatului de fotbal al Frantei, impotriva formatiei FC Metz, antrenata de Ladislau Boloni, informeaza AFP.

Victorie pentru echipa lui Ianis Hagi: Alaves o invinge pe Getafe, in etapa a 37-a din La Liga

03:30, 19.05.2024 - Echipa spaniola Alaves a invins sambata, pe teren propriu, scor 1-0, formatia Getafe, in etapa a 37-a din La Liga, informeaza news.ro.Unicul gol al intalnirii a fost inscris in minutul 12 de catre Carlos Vicente, din pasa lui Ruben Duarte.

Sueprliga: Victorie importanta pentru Poli Iasi la Sibiu

17:20, 06.05.2024 - Politehnica Iasi a invins-o pe FC Hermannstadt cu scorul de 1-0 (0-0), luni, in deplasare, intr-un meci din etapa a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal.Unicul gol al partidei a fost inscris de tunisianul Adel Bettaieb (74), cu un sut din careu.

Paris Saint-Germain, la un pas de al 12-lea sau titlu de campioana a Frantei

09:46, 25.04.2024 - Paris Saint-Germain a invins in deplasare formatia FC Lorient, cu scorul de 4-1, miercuri seara, intr-o partida restanta contand pentru etapa a 29-a din Ligue 1 si s-a apropiat la un singur pas de castigarea celui de-al 12-lea sau titlu de campioana a Frantei, potrivit Agerpres

PSG, fara Mbappe si Dembele, victorie categorica in meciul cu Olympique Lyon (4-1)

10:40, 22.04.2024 - Paris Saint-Germain, liderul campionatului de fotbal al Frantei a obtinut o victorie categorica pe teren propriu, cu scorul de 4-1, in fata formatiei Olympique Lyon, duminica seara, in cea de-a 30-a etapa din Ligue 1, in conditiile in care si-a menajat vedetele Kylian Mbappe si Ousmane Dembele, potrivit…

Victorie importanta pentru Gloria Buzau, in play-off-ul Ligii a II-a

16:06, 21.04.2024 - Gloria Buzau a invins-o pe FK Csikszereda Miercurea Ciuc cu scorul de 1-0, duminica, pe teren propriu, intr-un meci din etapa a cincea a fazei play-off a Ligii a II-a de fotbal, potrivit Agerpres.Unicul gol al partidei a fost inscris de Ovidiu Perianu (27).

Liga a 3-a: Axiopolis Cernavoda a invins liderul din play-out, Recolta Gheorghe Doja. Gloria Baneasa, victorie dupa un meci nebun!

11:25, 14.04.2024 - In etapa a treia din turneul play out al Ligii a 3 a la fotbal, seria a treia, ambele echipe din judetul Constanta participante, Gloria Banasa si Axiopolis Cernavoda, au inregistrat victorii. Antrenata de Petre Grigoras, Axiopolis a realizat al treilea succes, avand astfel punctaj maxim in play out,…


Ce parere ai despre aceasta stire?